x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dr. House

Dr. House

30 Noi 2007   •   00:00

Dr. House (Hugh Laurie) nu este un medic inţelegător şi nici pe departe amabil. In viziunea lui, toţi pacienţii sunt nişte mincinoşi şi işi "inventează" bolile doar ca să-i complice lui viaţa.

Un medic atipic, care crede că pacienţii nu vor decăt să-i complice existenţa

Dr. House (Hugh Laurie) nu este un medic inţelegător şi nici pe departe amabil. In viziunea lui, toţi pacienţii sunt nişte mincinoşi şi işi "inventează" bolile doar ca să-i complice lui viaţa. Aşa că ori de căte ori poate, incearcă să işi "fenteze" pacienţii şi evită să-i intălnească. Cu toate că este un doctor atipic, House face tot posibilul să inlăture bolile persoanelor pe care le tratează. Dacă reuşeşte - şi in general aşa se intămplă - , pentru House vindecarea pacientului este doar un efect secundar.

ECHIPĂ. In funcţie de imprejurări care de care mai ciudate, Dr. House s-a inconjurat de o echipă de elită alcătuită din tineri experţi care-i sunt alături in rezolvarea unor situaţii complexe. Dr. Eric Foreman (Omar Epps) in tinereţe se ocupa cu furtul de maşini, prin urmare poate fi oricum, mai puţin genul care să se supună unor reguli. Dr. Robert Chase (Jesse Spencer) a fost recrutat pentru că tatăl lui era un medic renumit şi totodată pentru izbitoarea asemănare cu personajul favorit al lui House dintr-un serial medical. Dr. Allison Cameron (Jennifer Morrison) şi-a căştigat locul in echipă pentru că, deşi este extrem de atrăgătoare, a ales această meserie deloc uşoară. Un bun prieten de-al lui House este Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard) - specialist in oncologie, cu care acesta se consultă in mod constant.

Cunoscut in toată lumea, Dr. House/ House M.D. este căştigător a numeroase premii, dintre care amintim: Premiile Emmy, Satelite sau Globul de Aur.

News

Inspector Morse II. Cel mai cunoscut produs de export, de la Oxford, personajul unic al inspectorului Endeavour Morse, s-a dovedit a fi unul dintre filmele poliţiste cele mai populare din lume. Serialul, alcătuit din episoade de căte două ore, a fost transmis in peste 200 de ţări, atrăgănd o audienţă globală de 750 de milioane de oameni. In Marea Britanie, "Inspector Morse" a avut in mod regulat audienţe de peste 16 milioane şi a căştigat căteva Premii BAFTA.

Ziua cea mai lunga. Viaţa detectivului Brett Hopper ia o turnură cu totul şi cu totul neaşteptată, atunci cănd este acuzat că l-a ucis pe procuror. Ca şi cum nu era suficient, el află că persoanele dragi sunt in pericol şi că totul e o inscenare. Există o singură şansă de salvare: să retrăiască acea zi fatidică la infinit, in speranţa că va reuşi să indrepte lucrurile...

Ultimii "rebeli". Cel de-al patrulea şi ultimul sezon al serialului "Rebel in California" vine de la 2 decembrie la Pro TV. Sfărşitul aduce multe surprize fanilor: o nuntă ca in poveşti, venirea pe lume a unui bebeluş, dar şi o frumoasă poveste de dragoste neaşteptată.

×
Subiecte în articol: house serial