x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dragoste, sănătate şi carieră în 2011

Dragoste, sănătate şi carieră în 2011

30 Dec 2010   •   01:01
Dragoste, sănătate şi carieră în 2011

144178-03-11tv-39.jpgBerbec  (21.03-20.04)
În anul 2011, Berbecii se vor con­frunta cu diverse probleme, unele din ele fiind o continuare a celor din anul precedent. În prima jumă­tate a anului, Ju­piter se va afla în Berbec, şi acest lucru va fi în avantajul lor.

Dragoste: Anul se anunţă destul de agitat la capitolul dragoste. Nativii vor simţi o mai mare consolidare a relaţiei cu partenerul, dar în multe momente lucrurile nu vor evolua aşa cum îşi doresc.

Carieră: Nativii vor arăta un interes foarte mare pentru chestiunile profesionale. Berbecii vor munci mai mult decât în mod obişnuit, dar o vor face cu pasiune, aşa că eforturile nu vor fi obositoare. Colaborările pot genera neînţelegeri.

Sănătate: Până în luna martie a anului 2011 este posibil ca nativii zodiei să aibă probleme în zona picioarelor şi a coapselor. În a doua jumătate se vor simţi mai pesimişti, iar în august-septembrie impulsivitatea nativilor în Berbec va atinge un maxim. Dacă nu sunt prudenţi ar putea avea un accident.

Taur (20.04-21.05)
Taurii vor munci mai mult la serviciu, dar realizările vor întârzia să apară. Relaţia cu colegii va fi dificilă şi de cele mai multe ori vor fi nevoiţi să se descurce singuri. Ceva mai bine le va fi în a doua ju­mă­tate a anului, când Jupiter intră în Taur.

Dragoste: Nativii zodiei vor fi interesaţi în mod special de dragoste, deşi vor fi mai rezervaţi în manifestări pe plan sentimental. Este posibil ca Taurii să cunoască o persoană de pe alte meleaguri sau poate partenerul de viaţă va pleca într-o călătorie.

Carieră: Nativii vor munci mult, iar relaţiile colegiale nu vor funcţiona nemai­po­menit. În lunile mai şi iunie, Taurii se vor bucura de aprecierea superiorilor ierarhici, iar spre sfârşitul anului pot avea o realizare.

Sănătate: Nativii din Taur trebuie să fie foarte atenţi şi să trateze orice simptom în mod conştiincios, altfel vor putea avea neplă­ceri mari. În anul 2011, Ta­u­­rii trebuie să acorde mai multă atenţie aparatului circulator, dar şi ficatului.

Gemeni (22.05-21.06)
Şansa va fi de partea celor din zodia Gemeni în anul 2011. O bună parte din problemele de până acum îşi vor găsi rezol­va­rea, iar activităţile noi în care se vor implica vor evolua cum nu se poate mai bine.

Dragoste: Situaţia sentimentală a ce­lor din zodia Gemeni va fi în continuare agi­­­tată şi nu vor avea foarte multe motive de mulţumire. Mare atenţie, căci s-ar putea ge­nera discuţii aprinse cu partenerul.

Carieră: Dacă anul trecut nu au apărut reuşite deosebite în carieră, în 2011 se anun­­ţă posibilitatea unui succes chiar din prima lună pentru Gemeni. Eforturile pe care le vor face vor avea rezultate cel puţin mulţumitoare.

Sănătate: Pentru nativii zodiei nu se prevăd probleme serioase de sănătate. În intervalul aprilie-mai se anunţă atingerea unui maxim de energie ce îi va ajuta să se im­­plice în activităţi dintre cele mai diverse. Re­­zistenţa fizică va fi bună, astfel încât chiar dacă apar mici probleme de sănătate, acestea vor fi depăşite din mers.


Rac (22.06-22.07)
Zodia Rac are în faţă un an în care nu va fi copleşită de greutăţi, dar nici de reuşite. Relaţia cu familia va fi destul de dificilă şi vor trăi adesea un sentiment de nerealizare, de frustrare, de însingurare.

Dragoste: Implicarea nativilor zodiei în chestiunile de dragoste, în relaţia cu partenerul va fi mai profundă decât în mod obişnuit. Din păcate vor fi şi mai suspicioşi şi din acest motiv ar putea apărea şi neînţe­le­geri în dragoste.

Carieră: Racii vor întâmpina unele di­fi­­c­ultăţi, dar nemulţumirile care se vor acu­mu­la vor fi compensate într-o mare mă­su­ră de situaţia profesională. În 2011, na­ti­vii au toate şansele să urce o treaptă ie­rar­­hi­că.

Sănătate: În ceea ce priveşte sănăta­tea, pentru nativii din Rac nu se prevăd probleme prea mari. După luna iunie conjunctura generală din viaţa persoanelor născute sub semnul Racului se va ameliora într-o oarecare măsură şi vor beneficia de un echilibru energetic ceva mai bun.

Leu  (23.07-22.08)
Pentru zodia Leu se anun­ţă o perioadă fără reali­zări deo­sebite, dar nici nu se vor confrunta cu situaţii extrem de dificile. În prima ju­mă­­tate a anului se anunţă câteva rezultate deosebite.

Dragoste: Entuziasmul sentimental va creşte considerabil în prima jumătate a anului. Cei singuri ar putea face cunoştinţă cu o persoană care se va ridica la nivelul exigenţelor lor. De asemenea, orice călătorie chiar şi ieşirile în afara localităţii pot favoriza îmbunătăţirea relaţiei.

Carieră: În prima jumătate a lui 2011 se anunţă o perioadă liniştită la locul de muncă. Nativii vor munci mult chiar dacă cei din jur nu vor observa acest lucru, iar în unele momente vor lipsi aprecierile. Începând cu luna iunie, Leii vor străluci aşa cum le place.

Sănătate: Se poate spune că zona cea mai sensibilă a Leilor va fi aparatul uroge­ni­tal. Există posibilitatea efectuării unor anali­ze mai deosebite, cu toate acestea, sănă­tatea nu va crea probleme grave. N-ar strica, totuşi, un plus de prudenţă.

Fecioară  (23.08-22.09)
Situaţia materială va fi prioritară pentru zodia Fecioară, dar rezolvările nu vor fi la nivelul aşteptărilor. De fapt, nativii din Fecioară nu vor duce lipsă de câştiguri, dar şi cheltuielile vor tinde să crească.

Dragoste: Anul va debuta excelent la acest capitol. Este posibil ca partenerul de viaţă să aibă o reuşită care îi va entuziasma şi pe nativii zodiei.

Carieră: Cei din zodia Fecioară sunt dornici să facă eforturi pentru a rezolva tot ce le apare în cale. Dar realizările nu vor fi deosebite. Atmosfera la serviciu se anunţă deosebit de relaxată în lunile mai şi iunie, când poate fi finalizat un proiect mai vechi. În cea de-a doua jumătate a anului este recomandat să se evite discuţiile în contradictoriu cu superiorii ierarhici.

Sănătate: Starea generală a nativilor din Fecioară va fi destul de bună, mai ales în a doua jumătate a anului. În prima parte este posibilă acutizarea unor suferinţe mai vechi sau să apară probleme precum migrenele sau durerile de dinţi.

Balanţă  (23.09-22.10)
Nativii din Balanţă nu vor avea parte de realizări deosebite. Problemele cu care s-au luptat până acum îi vor ţine în continuare sub tensiune cea mai mare parte a anului, aşa că trebuie să se înarmeze cu răbdare.

Dragoste: Balanţele vor avea o pe­ri­oa­dă agitată în plan sentimental. Unele dintre nemulţumirile lor şi-ar putea găsi rezol­varea, însă trebuie să fie prudenţi în­tru­cât orice vorbă la întâmplare, orice gest neinspirat pot strica echilibrul fragil în dragoste.

Carieră: Nimic nu îi mulţumeşte pe nativii din Balanţă. În luna ianuarie, relaţiile cu colegii vor fi o oază de relaxare. Între februarie şi iunie se anunţă colabo­rări interesante care vor aduce satisfacţii peste aşteptări.

Sănătate: Balanţele vor avea o bună rezistenţă la îmbolnăviri, dar starea psihică nu va fi nici pe departe bună. În luna martie poate interveni o agitaţie în ceea ce priveşte starea de sănătate, iar nativii din Balanţă trebuie să fie atenţi, mai ales dacă au o sensibilitate de natură cardiacă.

Scorpion  (23.10-21.11)
Scorpionii vor avea parte de un an plin, în care se vor confrunta şi cu probleme, dar vor avea şi realizări.

Dragoste: Începutul anului va fi excelent. Farmecul personal al Scorpionilor continuă să domine şi oriunde merg calităţile lor vor fi apreciate, mai ales de sexul opus. Cei singuri pot cu­noaş­te în luna ianuarie o persoa­nă care le va da foc inimii.

Carieră: Luna cea mai favorabilă reali­ză­rii obiectivelor este ianuarie. Însă nici după această lună, Scorpionii nu vor avea mo­tive de nemulţumire. În a doua ju­mătate a anului se prevede o ofertă de colaborare.

Sănătate: În intervalul 27 ianuarie-14 iunie, sănătatea le poate da serios de furcă celor aflaţi în zodia Scorpion. Mai ales dacă au o su­fe­­rinţă cro­nică, este foarte posibil ca aceas­ta să se acutizeze. N-ar fi exclus să fie nevoie să se inter­ne­ze sau să fa­că ceva mai multe chel­tu­ieli pentru îmbună­tă­ţ­i­rea sănătăţii.


Săgetător (22.11-20.12)
Anul 2011 va aduce mai multe bucurii decât nemulţumiri nativilor din Săgetător. După luna iunie ar pu-tea avea o reuşită la serviciu. Între iulie şi oc­tombrie, Săgetătorii vor fi tentaţi să exa­gereze cu cheltuielile cu distracţia.

Dragoste: Nativii vor primi com­pli­men­te, propuneri şi vor fi inspiraţi de sentimente deosebite de dragoste. Până în luna iunie, Săgetătorii vor petrece clipe deosebite, pline de dragoste, în compa­nia partenerului şi vor participa la activităţi de divertisment care le vor îm­bu­nătăţi starea psihică.

Carieră: Conjunctura astrală îi avanta­jea­ză pe cei din Săgetător şi, în 2011, se vor des­curca bine în cele mai diverse situaţii. To­tuşi, nu trebuie să se aştepte la realizări deosebite.

Sănătate: 2011 îi va găsi pe Săgetători foarte interesaţi de sănătate. Dacă în prima jumătate a anului există ris­cul unor accidente, în cea de-a doua parte pot apărea probleme cu ficatul şi sistemul circulator.


Capricorn (21.12-19.01)
Până acum se poate spune că nativii din zodia Capricorn nu au avut timp să se plictisească, căci s-au confruntat cu situaţii dintre cele mai dificile şi a fost nevoie de eforturi deosebite pentru a le rezolva.

Dragoste: Capricornii vor traversa o perioadă dificilă la capitolul dragoste, mai ales în prima jumătate a anului. Începând cu luna iunie, lucrurile vor merge mult mai bine. Relaţia cu partenerul va evolua excelent, nemulţumirile fiind date uitării.

Carieră: Se anunţă o perioadă dificilă, vor apărea blocaje, iar cei născuţi în Capricorn trebuie să facă eforturi deosebite chiar şi pentru situaţiile minore. Lucrurile par a se îmbunătăţi din a doua jumătate a anului, iar finalul de an va fi mult mai bun.

Sănătate: Atât starea fizică, cât şi cea psihică vor înregistra fluctuaţii, iar energia fizică nu îi va susţine întotdea­una. La începutul anului 2011, cei aflaţi sub semnul zodiacal Capricorn trebuie să fie prudenţi pentru că pot obosi des­tul de repede.

Vărsător (20.01-18.02)
În prima parte a anului Vărsătorii nu vor pierde nici o ocazie pentru a se face re­marcaţi. Există însă pericolul să facă gafe care le va afecta relaţia cu ceilalţi.

Dragoste: Nevoia de ideal a nativilor din Vărsător este în continuare foarte mare şi pot cere foarte mult de la persoanele iubite. Este posibil ca partenerii celor din Vărsător să aibă o realizare în plan profesional, ceea ce îi va bucura pe ambii enorm şi va spori sentimentele de dragoste.

Carieră: În 2011, Vărsătorii manifestă o mare disponibilitate pentru a munci şi de a nu lăsa nimic nerezolvat. Eforturile lor pot fi observate şi apreciate mai ales în a doua jumătate a anului. Până atunci va fi mai degrabă o perioadă de acumulări.

Sănătate: Nativii din Vărsător vor avea o stare de sănătate bună. Totuşi există riscul unor accidente sau al unei intervenţii chirurgicale în luna aprilie. În august pot apărea probleme intenstinale, Vărsătorii fiind nevoiţi să nu facă exces de alimente, alcool, tutun şi cafea.

Peşti (19.02-20.03)
Un an favorabil pentru Peşti, chiar dacă nu vor duce lipsă de greutăţi. Cele mai mari neplăceri vor fi pe plan financiar şi le va fi foarte greu să se descurce. În lunile ianua­rie-iunie, Peştii vor reuşi să obţină unele câşti­guri, dar echilibrul va fi de scurtă durată.

Dragoste: La sfârşitul lunii martie şi o bună parte din luna aprilie este posibil să apară unele divergenţe cu partenerul ceea ce va crea o stare de iritare, de ne­mulţumire. Dacă îşi vor stăpâni inpulsi­vitatea, vor putea să depăşească cu bine acest interval.

Carieră: Anul 2011 va debuta cu oportunităţi pentru mari schimbări în carieră. Este posibilă schimbarea serviciului, dar şi a domeniului de activitate.

Sănătate: Starea psihică va fi bună şi energia fizică se va dovedi eficientă. După 23 ianuarie este posibil să apară probleme la co­loana vertebrală, aşa că trebuie evitate mişcările bruşte sau ridicările de greutăţi.

×
Subiecte în articol: fun