x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dubai/ Cămilă de milioane de dolari pentru prinţ

Dubai/ Cămilă de milioane de dolari pentru prinţ

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Apr 2008   •   00:00
Dubai/ Cămilă de milioane de dolari pentru prinţ

Prinţul moştenitor al Dubaiului a plătit 10 milioane de dirhami (2,72 de milioane de dolari) pentru o cămilă, un preţ record, cu ocazia unui concurs de frumuseţe, la care au participat 10.000 de animale, organizat în deşertul Abu Dhabi, au anunţat organizatorii evenimentului, citaţi de AFP.

Prinţul moştenitor al  Dubaiului a plătit 10 milioane de dirhami (2,72 de milioane de dolari) pentru o cămilă, un preţ record, cu ocazia unui concurs de frumuseţe, la care au participat 10.000 de animale, organizat în deşertul Abu Dhabi, au anunţat organizatorii evenimentului, citaţi de AFP.

RECORD. Şeicul Hamdane Ben Mohammad Ben Rached Al-Maktoum, care a inspectat locul concursului de frumuseţe, "a cumpărat cămile în valoare de 16,5 milioane de dirhami (4,49 milioane de dolari), printre care se numără şi o cămilă care a costat 10 milioane de dirhami, un record", a declarat Hamad Ben Kardoum Al-Amiri, membru al comitetului de organizare. Locuitorii din Dubai sunt cunoscuţi pentru pasiunea lor pentru creşterea cămilelor, fiind fideli tradiţiilor beduine ale acestei regiuni deşertice, unde rezistentul mamifer a fost întotdeauna prietenul omului. Perpetuînd tradiţiile, oamenii organizează în această ţară din Golf licitaţii pentru vînzarea de cămile dresate pentru cursele de viteză.

×
Subiecte în articol: magazin milioane