x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ducu Bertzi la TNB

Ducu Bertzi la TNB

de Cristina Ologeanu    |    31 Mar 2006   •   00:00

MONDEN
Luni, 3 aprilie, Ducu Bertzi va urca pe scena Nationalului bucurestean. Nu pentru a juca intr-o piesa de teatru, ci pentru a sustine un concert extraordinar.
MONDEN
Luni, 3 aprilie, Ducu Bertzi va urca pe scena Nationalului bucurestean. Nu pentru a juca intr-o piesa de teatru, ci pentru a sustine un concert extraordinar.
Evenimentul intitulat "Ducu Bertzi si prietenii sai" va imbina muzica si poezia si se va desfasura la Sala Amfiteatru, incepand cu ora 19:30. Spectacolul va marca inceputul unei serii de spectacole total diferite fata de show-urile actuale invadate de sunet si lumina. Alaturi de Ducu, pe scena vor mai "presta" Marius Batu - chitara si Mihai Nenita - vioara. Una dintre surprizele serii va veni din partea lui Florian Pittis, care va canta din creatia lui Bob Dylan, dar va si recita poezii din literatura romana si universala. Dar nu numai bucurestenii vor avea ocazia sa-l vada acest concert. In aceeasi formula, se va canta si recita la Teatrul de Stat din Oradea, vineri 31 marite, iar pe 1 aprilie la Filarmonica din Arad. Durata spectacolului va fi de o ora si trei zeci de minute si se vor canta peste 15 piese consacrate sau in prima auditie. O premiera va fi si piesa "De mii de ori" interpretata de Ducu, piesa pentru care zilele acestea se filmeaza un videoclip. (Cristina Ologeanu)

HiQ, vacanta in Caraibe si Statele Unite


Dupa o lunga vacanta, timp in care membrii trupei HiQ au depasit granitele europene ajungand tocmai in Caraibe si SUA, cantaretii s-au intors pe meleagurile natale pusi pe fapte mari. "Imediat dupa ce am revenit in tara (am fost plecati o luna in Caraibe si in State), ne-am apucat sa lucram la noul clip - «Razna». Copii cuminti, ne terminaseram treaba la noul album inainte de plecare. Saptamana viitoare ar trebui sa fie gata videoclipul pentru o prima vizionare, piesa fiind deja in difuzare pe toate radiourile de aproximativ doua saptamani. Inca nu stim cat va mai dura pana vom lansa materialul discografic, dar sper eu ca ziua aceea sa nu fie prea indepartata", ne-a declarat Mihai. (Adrian Vaduva)

×