x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dustin Hoffman a salvat viaţa unui bărbat

Dustin Hoffman a salvat viaţa unui bărbat

08 Mai 2012   •   14:23
Dustin Hoffman a salvat viaţa unui bărbat

Dustin Hoffman a salvat viata unui barbat care facuse infarct in timp ce alerga intr-un parc din Londra, scrie Huffington Post.

Sam Dempster a declarat ca actorul american a stat cu el, pe 27 aprilie, pana la venirea ambulantei. Martin Macarthur, unul dintre medici, a spus ca Hoffman l-a vazut pe Sam prabusindu-se si cu spuma la gura. "Actorul a stat langa Sam cat timp a fost resuscitat, aproximativ 15 minute. Era foarte ingrijorat", a declarat Martin.

Dustin Hoffman si-a castigat celebritatea datorita rolului studentului timid, indragostit de o femeie matura, in filmul "Absolventul", care i-a adus si prima nominalizare la Oscar, in 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numarat cel al ratatului din "Cowboy-ul de la miezul noptii" (1969), al travestitului din "Tootsie" (1982), al tatalui nevrotic din "Kramer contra Kramer" (1980) si al autistului din memorabilul "Rain Man" (1988).

Actorul american, al doilea copil al unui cuplu de evrei cu radacini romanesti si ucrainene, s-a nascut in Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, in 1937. Dustin Hoffman a fost recompensat cu doua premii Oscar, cinci Globuri de Aur, trei premii BAFTA si un premiu Emmy.

×
Subiecte în articol: ambulanta parc infarct dustin hoffman