x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ea desfundă tot!

Ea desfundă tot!

26 Aug 2008   •   00:00
Ea desfundă tot!

Nu ne-am închipuit niciodată că există o pompă de desfundat cu faţă umană. Dar se poate! Mr. Musculo, matale poţi să te retragi din magazine, să te sinucizi aruncîndu-te în vreo hazna plină ochi, să te apuci de făcut gogoşi, orice, numai să dispari.



Nu ne-am închipuit niciodată că există o pompă de desfundat cu faţă umană. Dar se poate! Mr. Musculo, matale poţi să te retragi din magazine, să te sinucizi aruncîndu-te în vreo hazna plină ochi, să te apuci de făcut gogoşi, orice, numai să dispari. Pentru că a apărut Ea, buzata care desfundă tot! Boticul i se mulează perfect pe orice gaură, pe orice ţeavă, de orice grosime şi orice culoare. Bine lubrifiate cu ruj şi gloss, aceste buzişoare care prin încordare ajung la dimensiuni impresionante pot satisface şi pe cei mai exigenţi clienţi. Mulţi ani s-a antrenat piţipoanca de faţă pentru a ajunge la o asemenea performanţă, dar efortul a meritat. Nici un bărbat nu se mai încumetă să o fluiere pe stradă, nici o femeie nu mai îndrăzneşte să o vorbească pe la spate. Căci de se-ntîmplă asta, o dată ce mi ţi se întoarce buzata şi-i scuipă de nu se văd!

La gazetă!

Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe.

Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi