x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ela Prodan

Ela Prodan

de Adriana V. Paduraru    |    28 Mar 2008   •   00:00

Preşedintele Boerescu se respectă. Îi place să se uite la frumosul feminin cu coada ochiului. Drept pentru care şi-a adus în “Anticameră” două ajutoare blonde: secretara Bianca (Irina Antonie) şi purtătorul de cuvânt Doina Ureche (Ela Prodan).

Blonda preşedintelui Boerescu din “Anticamera”

 

Preşedintele Boerescu se respectă. Îi place să se uite la frumosul feminin cu coada ochiului. Drept pentru care şi-a adus în “Anticameră” două ajutoare blonde: secretara Bianca (Irina Antonie) şi purtătorul de cuvânt Doina Ureche (Ela Prodan).

Ela are 25 de ani, este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, iar în 2002 a câştigat titlul de Miss Iaşi. A avut numeroase oferte de modelling pe podiumuri din Italia sau din Franţa, dar a preferat să rămână în ţară şi să lucreze ca inspector de asigurări la o bancă din oraşul natal. Apoi s-a mutat în Capitală, la sediul central al băncii. O schimbare care s-a dovedit a fi un nou început într-un alt domeniu.

 

Era la plajă când a fost sunată să dea o probă pentru rolul din “Anticamera”. Ba chiar a fost tentată să-l refuze. “Când a auzit că tocmai am ajuns la mare şi că nu o să vin la casting, cel care coordona totul mi-a spus că alt actor vine pentru un alt rol din Constanţa. Pe acesta îl cheamă Haralambie Gromoşteanu, iar acum suntem colegi de serial. Până la urmă am venit împreună la Bucureşti şi, la cinci zile după ce am dat şi a doua probă, eram amândoi pe plajă, întâi a primit el un telefon că a obţinut rolul, iar apoi eu”, povesteşte amuzată Ela.

 

DIFERENŢE. Frumoasa blondă a fost la un moment dat tentată să intre în politică şi în viaţa de zi cu zi. Şi-a dat însă seama la timp că nu are vocaţie. Totuşi, a ajuns în această lume, cel puţin indirect, prin intermediul rolului din “Anticamera”: purtătorul de cuvânt al preşedintelui Boerescu. Personaj de care Ela nu are tocmai cuvinte de laudă: “Doina este o femeie care ştie foarte bine ce vrea şi ce să facă pentru a obţine exact ceea ce îşi doreşte. Este o femeie care nu are scrupule atunci când interesul primează”, a declarat actriţa. “Calităţi” care, spune Ela, nu o caracterizează.

 

AJUTOR. Ca în orice început, există emoţii, inhibiţii… De aceste impedimente a scăpat în urma unor şedinţe de “consiliere” sub aripa protectoare a “preşedintelui” însuşi: “E o plăcere să stai să-l asculţi pe domnul Călinescu explicându-ţi cum trebuie să fie fiecare personaj. A avut multă răbdare cu noi, ne-a explicat foarte bine ceea ce trebuie să facem. Am avut mai multe şedinţe constructive înainte de a începe filmările, cu scopul de a ne cunoaşte între noi, de a ne familiariza, iar mie mi-a prins de minune. M-a ajutat să mă relaxez, să scap de inhibiţii şi să pot să îmi fac treaba cât mai bine”.

 

 

×
Subiecte în articol: vedete