x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Elena Udrea, altfel

Elena Udrea, altfel

de Ramona Draghici    |    29 Dec 2006   •   00:00
Elena Udrea, altfel

Elena Udrea, una dintre cele mai frumoase femei din politica romaneasca, va celebra cumpana dintre ani in Piata Universitatii.

De Revelion, frumoasa doamna politician va fi in Piata Universitatii. Elena Udrea, una dintre cele mai frumoase femei din politica romaneasca, va celebra cumpana dintre ani in Piata Universitatii.

Program Incarcat. Daca sunteti curiosi sa aflati cum arata o zi obisnuita din viata Elenei Udrea, ei bine… pentru frumoasa doamna politician ziua are… 18 ore. "Dimineata incepe cu revista presei, eventual reactii la articole care ma vizeaza. Apoi merg la birou, unde incerc sa imi tin toate intalnirile programate si sa si lucrez pentru clientii cabinetului de avocatura pe care il conduc. Spre seara, ajung la partid si am alte intalniri si alte discutii, si toate acestea se continua pana spre miezul noptii. Undeva dupa ora 17.00 iau masa, fie in familie, fie in cadru oficial. In tot acest timp, consum doua baterii de telefon", ne-a declarat, intr-un interviu, Elena Udrea.

Asteapta aderarea. Cu toate ca forma sa fizica este de invidiat, fostul consilier prezidential ne-a marturisit ca nu face "eforturi" deosebite pentru a o intretine: "Din pacate, acest aspect nu se afla intre prioritatile mele. Spun din pacate, pentru ca intotdeauna am avut in vedere importanta unui aspect fizic placut, indiferent in ce domeniu activezi. Nu as putea spune ca nu am timp pentru lucruri care tin de intretinerea fizica, ci, mai degraba, cred ca nu mai am dispozitia necesara". Sarbatorile de iarna o "prind" pe doamna Udrea in Bucuresti, raspunzand "prezent" la semnalul aderarii: "Cu certitudine, la cumpana dintre ani voi fi in Piata Universitatii, sarbatorind momentul aderarii".
Elena Udrea

Despre pasiuni
"Politica este pasiunea mea. Si nu mi-am descoperit-o din momentul in care am intrat in politica, ci invers, am intrat in politica pentru ca ma pasiona. De asemenea, imi place sa mananc, mai ales mancaruri gatite. As vrea sa ma mai bucur de diminetile de duminica, in care mirosea a bors proaspat si a leustean"

Despre timpul liber
"Ma uit la televizor, citesc si mai ales dorm, pentru ca se intampla foarte rar sa ma trezesc mai tarziu de ora 7:00 si sa ma culc mai devreme de 1:00"

Despre actorie si modelling
Daca filmul ar fi despre vremurile pe care le traim, iar rolul meu ar fi al politicianului Elena Udrea, as fi de acord. Despre modelling nu mai poate fi vorba acum, daca nu mi-am dorit acest lucru la 18 ani"
×
Subiecte în articol: udrea