x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Elizabeth Taylor va fi operată pe inimă

Elizabeth Taylor va fi operată pe inimă

07 Oct 2009   •   00:00
Elizabeth Taylor va fi operată pe inimă

Actriţa americană Elizabeth Taylor, considerată una dintre legendele Hollywood-ului, a anunţat, pe Twitter, că va fi internată în spital, urmând să suporte o intervenţie chirurgicală pe cord. "Dragii mei prieteni, vreau să vă anunţ, înainte ca această informaţie să apară în ziare, că mă voi interna pentru o operaţie la inimă", a scris celebra actriţă americană în vârstă de 77 de ani.



Elizabeth Taylor a precizat că scopul operaţiei chirurgicale este montarea unui mic dispozitiv împotriva insuficienţei cardiace de care suferă şi că această procedură nu constituie o intervenţie pe cord deschis.

Actriţa le-a cerut fanilor să se roage pentru ea şi a promis că le va de veste "imediat ce totul se va termina". Actriţa şi-a încheiat mesajul printr-o declaraţie de dragoste pentru fanii ei: "Vă iubesc".

Starea de sănătate a celebrei Elizabeth Taylor a făcut obiectul a numeroase speculaţii în ultimii ani, relatează AFP, citată de Mediafax. Ea a fost operată de o tumoare pe creier în 1997 şi a trebuit să dezmintă, în 2006, speculaţiile potrivit cărora ar suferi de maladia Alzheimer.

Elizabeth Taylor a apărut ultima oară în public la începutul lunii septembrie, la funeraliile lui Michael Jackson, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, care a murit în iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.

Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944). Recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966), Taylor a fost căsătorită de opt ori - de două ori cu actorul Richard Burton. Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, a durat cinci ani şi s-a încheiat în 1996. (V.A.)

×
Subiecte în articol: magazin twitter elizabeth taylor