x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ellie White este însărcinată în patru luni!

Ellie White este însărcinată în patru luni!

de Cosmina Stoicescu    |    29 Iun 2012   •   08:30
Ellie White este însărcinată în patru luni!

Elena Baltagan, artista cunoscuta publicului sub numele de scena Ellie White, este insarcinata in patru luni si se pregateste sa devina mama pentru prima data. Solista a dezvaluit acest lucru exclusiv pentru noul numar al revistei Viva!

Artista este logodita cu managerul ei, Doru Tinca, si se declara extrem de fericita de noua etapa din viata ei. “Mi-am spus ca nu vreau sa mai astept, cariera oricum merge bine si pot sa ma ocup de ea si din perspectiva de mamica. Si, de la prima incercare, a iesit!', a declarant Ellie pentru Viva!.

Artista spune ca este pregatita sa ii ofere primului ei copil cea mai buna educatie si, chiar si rasfat, in limitele normale.

“Eu mi-am dorit enorm acest copil si vreau sa pot sa ii dau tot ce isi doreste, dar fara a-l face un copil rasfatat, care sa nu aprecieze valorile vietii. Parintii mei au reusit sa imi insufle foarte bine valorile morale si cred ca totul tine de primii ani de viata.

Daca poti sa iti faci copilul sa inteleaga diferenta dintre bine si rau, dintre adevar si minciuna, atunci cred ca el va avea un material foarte bun pentru a merge mai departe in viata, fara riscul de a gresi mai tarziu', marturiseste Ellie White.

×