x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Elton John, McCartney, Jagger, Sting, recesiunea loveşte şi averea starurilor

Elton John, McCartney, Jagger, Sting, recesiunea loveşte şi averea starurilor

24 Apr 2009   •   00:00

Starea financiară a marilor nume din industria muzicală britanică, Elton John, Paul McCartney, Mick Jagger şi Robbie Williams, a avut de suferit în urma recesiunii economice modiale, conform listei celor mai mari averi din Regatul Unit, publicată de Sunday Times.



Elton John a pierdut aproximativ 26% din averea sa, valoarea acesteia scăzând în 2009 de la 265 la 195 de milioane de euro. Lucru de apreciat, o parte din această scădere se datorează şi numeroaselor donaţii pentru acte de caritate făcute de artist - 47 de milioane de euro.

Paul McCartney a pierdut 67 de milioane de euro, un minus de 12%, valoarea bunurilor sale cifrându-se în acest moment 490 de milioane de euro. În cursul anului trecut fostul component al trupei Beatles a fost nevoit să cedeze 30 de milioane de euro, în urma divorţului, fostei sale soţii  Heather Mills, suportând de asemenea o depreciere a valorilor imobiliare deţinute.

Mick Jagger, solistul Rolling Stones, a pierdut 19% din averea sa, având în acest moment bunuri în valoare de 210 milioane de euro. Sting a pierdut 10%, averea sa fiind cotată la 200 de milioane de euro.

Robbie Williams a pierdut 27 de milioane de euro, conservând 89 de milioane de euro. Tom Jones a pierdut 24% din avere, cifrată acum la 145 de milioane de euro. Cliff Richard are 45 de milioane de euro, contabilizând o pierdere de 20%.

Surprinzător, familia Beckham este singura care a reuşit să păstreze intactă averea de 140 de milioane de euro.
AFP

×
Subiecte în articol: magazin milioane