x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Emily Procter

Emily Procter

28 Dec 2007   •   00:00

Cu Emily Procter v-aţi intălnit in multe seriale celebre, precum "Viaţa la Casă Albă", "Prietenii tăi" sau seria CSI, dar şi pe marele ecran, in pelicule ca "Jerry Maguire" sau "Acasă la coana mare 2".

Mare amatoare de petreceri, poker şi vechituri

Cu Emily Procter v-aţi intălnit in multe seriale celebre, precum "Viaţa la Casă Albă", "Prietenii tăi" sau seria CSI, dar şi pe marele ecran, in pelicule ca "Jerry Maguire" sau "Acasă la coana mare 2". In "CSI: Miami", Emily este frumoasa specialistă in balistică, Calleigh Duquesne. Contrar rolului serios din serial, in viaţa de zi cu zi Procter este o petrecăreaţă notorie. Aproape in fiecare săptămănă, locuinţa sa din Beverly Hills este luată cu asalt de prieteni. Emily este o mare amatoare de party-uri tematice. Una dintre petrecerile cele mai reuşite, de care detectiva din "CSI: Miami" işi aminteşte cu plăcere, este cea in care i-a imbrăcat pe toţi in vedete disco.

HOBBY. Una din marile pasiuni ale actriţei este jocul de poker, drept pentru care este nelipsită de la turneele organizate pentru celebrităţi. Căteodată, invitaţii la binecunoscutele-i petreceri se transformă şi ei in cartofori inrăiţi.

Un alt hobby al actriţei sunt tărgurile de vechituri. "Peste tot sunt lucruri bune. Trebuie să cauţi foarte atent. Aşa se face că am achiziţionat un sfeşnic, pe care l-am văzut

la un magazin de antichităţi cu 1.100 de dolari, cu numai 75. Am cumpărat un scaun Morris cu 50 de dolari şi o oglindă Empire cu 45. Iar partea care imi place cel mai mult, negocierea. Trebuie să scot un preţ bun pentru orice obiect", a declarat Emily intr-un interviu.

News

Hope şi Faith. Hope este o tănără casnică, cu trei copii şi un soţ aerian. Toată ziua nu-şi vede capul de treburi, dar mai nou mai are ceva de făcut: trebuie să-şi consoleze sora, pe Faith, de profesie actriţă. De cănd personajul pe care-l juca intr-un serial a fost scos din scenariu, Faith, aparent distrusă sufleteşte pentru că nu mai are de lucru, stă pe capul lui Hope şi a familiei acesteia. Disputele intre cele două surori sau intre Faith şi cumnatul ei se ţin lanţ, dar, din fericire, de cele mai multe ori, se termină cu bine, pănă cănd Faith provoacă un nou scandal.

Prinze Jr nu vrea copii, deocamdata. Vedeta serialului "Freddie" (Freddy Prinze Jr)Â nu se simte incă pregătit pentru a fi tată. Deşi este căsătorit de mai bine de 5 ani cu Sarah Michelle Gellar, actorul spune că incă nu este momentul pentru a-şi asuma o astfel de responsabilitate. Prinze, in vărstă de 31 de ani, pare a fi depăşit de personalitatea efervescentă a soţiei sale. "Parcă e nebună. E ca şi cum aş fi căsătorit cu cinci femei diferite. La fiecare trei luni işi schimbă coafura şi stilul vestimentar plus că, dacă ar fi după ea, am petrece fiecare noapte in discotecă", spune Prinze. Imediat după inceperea filmărilor la "Freddie" au apărut zvonurile legate de o posibilă despărţire a celor doi. Cauza: numeroasele femei din viaţa lui Freddie, la care se adaugă o presupusă relaţie extraconjugală. Insă, deşi cei doi sunt incă impreună, se pare că blestemul femeilor il urmăreşte pe Freddie atăt in serial, căt şi in viaţa reală.

×
Subiecte în articol: serial