x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ernest împacă vecinii de bloc

Ernest împacă vecinii de bloc

de Adriana V. Paduraru    |    18 Apr 2008   •   00:00

După ce i-a pus pe jar pe “tră­dă­tori”, Ernest are o nouă misiune: să îm­pace vecinii. El încearcă să apla­ne­ze conflictele dintre locatari, în cel mai civilizat mod cu putinţă.

După ce i-a pus pe jar pe “tră­dă­tori”, Ernest are o nouă misiune: să îm­pace vecinii. El încearcă să apla­ne­ze conflictele dintre locatari, în cel mai civilizat mod cu putinţă.

“Mă ba­zez atît pe ajutorul unui psiholog, cît şi pe al unui expert negociator şi, după ce analizăm situaţia de la faţa locului, propunem un plan pentru îm­păcare, pentru depăşirea unei situaţii conflictuale. Misiunea noastră e dificilă deoarece trebuie să gă­sim un compromis cu care ambele părţi să fie de acord. Au loc negocieri cu ambele părţi pînă cînd reuşim să obţinem un minim acord între ei. Noi nu-i putem obliga să urmeze planul conceput pentru a-i ajuta, dar putem să le arătăm unde greşesc, putem să le dăm soluţii legale la pro­blemele lor şi, poate cel mai important, creăm o punte de dialog, îi aju­tăm să comunice constructiv pentru a-şi rezolva divergenţele”, ne-a spus Ernest despre noua lui misiune.


ŞI LA “TRĂDAŢI”. Cei care au de gînd să-şi înşele partenerul trebuie să se mai gîndească o dată pentru că Ernest nu a renunţat la “Trădaţi în dragoste”. Cum face faţă celor două proiecte?

“Sînt tînăr, am energie şi pot face diferenţa dintre Ernest de la «Tră­daţi» şi Ernest de la «Vecinii», chiar dacă, uneori, am filmări pentru ambele emisiuni în aceeaşi zi. Din fericire lucrez, în mare, cam cu aceeaşi echipă şi asta mă ajută mult, pentru că de trei ani de cînd colaborăm la acest proiect am ajuns să ne cunoaştem foar­te bine şi să lu­crăm eficient, foarte eficient împreună”, a explicat vedeta Prima TV.


ŞI ACASĂ. De cînd lu­crea­ză la două proiecte simultan, timpul liber nu prea mai există pentru Ernest. Nu se plînge, însă. Dimpotrivă: “Cum spu­neam... sînt tînăr, am energie, acum e mo­mentul...”. În plus, “nu poţi fi trîn­tor şi să ai şi carieră în ace­laşi timp”. “Timpul liber a de­ve­nit ex­trem de pu­ţin, dar poa­te că asta îl face cu atît mai preţios. Am zile cînd mă văd cu iubita mea dimi­nea­ţa la micul dejun şi seara după cină, dar, din fericire, am şi una sau do­­uă zile libere pe săp­tă­mînă şi atunci mă pot bucura de pre­zenţa ei în vo­ie.” Cît despre pla­nurile de în­su­­rătoare... Er­nest este ca şi că­să­torit, “ac­te­le” îi lipsesc. El şi iu­bita sa nu vor să se gră­beas­că cu oficia­li­zarea relaţiei lor. “Am convenit să nu ne grăbim şi să facem acest pas în mo­mentul în care viaţa noastră pro­fesională va fi bine pusă la punct. Oricum, lo­cuim împreună, facem totul îm­preună, e ca şi cînd am fi că­sătoriţi.”

×
Subiecte în articol: vedete ernest