x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EURO 2008 / Mutu: "Gata cu antrenamentele!"

EURO 2008 / Mutu: "Gata cu antrenamentele!"

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Iun 2008   •   00:00
EURO 2008 / Mutu: "Gata cu antrenamentele!"

16:13 "Gata cu antrenamentele! A mai rămas foarte puţin, aproape că numar minutele pînă la primul meci de la Euro 2008."

Adrian Mutu: "Gata cu antrenamentele! A mai rămas foarte puţin, aproape că numar minutele pînă la primul meci de la Euro 2008. Fiind jocul de debut, e normal să fie şi cel mai important pentru echipa naţională. Tocmai de aceea, partida cu Franţa va avea o încărcătură aparte. O singura dată am mai jucat împotriva Franţei, în amicalul din urmă cu şase ani şi nu am amintiri prea plăcute. Sper însă să-mi iau revanşa...Vreau să-mi ajut echipa pentru a obţine un rezultat mare, pe care să i-l dedic bunicii mele".

Pe Becali nu-l emoţionează tricolorul!

Gigi Becali a plecat spre Zurich, pentru a urmări partida tricolorilor. Indiferent.
"Emotii? Ce emoţii să am? Emoţii am doar atunci cînd joacă Steaua. Nimic nu se compară cu Steaua, nici dacă vom juca finala la Euro. Cred ca facem şapte puncte in grupă"

România, fără şanse la casele de pariuri

Casele de pariuri din România nu dau prea multe şanse formaţiei lui Piţurcă pentru o victorie împotriva Franţei, Astra Sport Bets acordînd o cotă de 4,1 la 1 pentru cei care pariază pe un succes al naţionalei, Stanley Bet 4,3 la 1, iar Gamebookers 4,5 la 1.

COTĂ. Atacanţii cu cele mai mari şanse de a înscrie un gol în meciul dintre România şi Franţa sunt Adrian Mutu şi Karim Benzema, fotbalişti ce au o cotă de 7,0 la 1. Cosmin Moţi, Ştefan Radu si Lilian Thuram sunt jucătorii cotaţi cu cele mai mici şanse de a marca în meciul de deschidere al Grupei C, cu o cotă de 65,0 la 1. Minutul 28 este perioada de timp cotată cu cele mai mari şanse de către casele de pariuri pentru înscrierea unui gol în meciul dintre România şi Franţa. Naţionala lui Piţurcă este cotată cu a 14-a şansă din 16 echipe la cîştigarea Campionatului European, favorita fiind Germania. Altfel, Adrian Mutu are o cotă de 41,0 la 1 pentru a deveni golgheterul competiţiei, italianul Luca Toni şi portughezul Cristino Ronaldo avînd cele mai mari şanse pentru a cuceri acest titlu. În celălat meci al Grupei C, cel dintre Italia şi Olanda, favorita la victorie a agenţiilor de pariuri este echipa antrenată de Roberto Donadoni, cu o cotă 2,5 la 1, în timp ce pentru un egal se oferă o cotă de 3,1 la 1, iar pentru victoria naţionalei antrenată de Van Basten se oferă o cotă de 2,8 la 1.

×
Subiecte în articol: magazin cota