x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eurovision

Eurovision

de Adriana V. Paduraru    |    22 Mai 2008   •   00:00

După cîştigarea selecţiei naţionale a concursului Eurovision 2008, după o perioadă de pregătiri şi de promovare atît în ţară, cît şi pe plan internaţional, a sosit momentul ca Nico şi Vlad să păşească pe scena concursului de la Belgrad.



După cîştigarea selecţiei naţionale a concursului Eurovision 2008, după o perioadă de pregătiri şi de promovare atît în ţară, cît şi pe plan internaţional, a sosit momentul ca Nico şi Vlad să păşească pe scena concursului de la Belgrad. TVR 1 şi TVR Internaţional transmit în direct, la 20 mai, de la ora 22:00, prima semifinală a concursului Eurovision 2008, seară în care vor evolua şi reprezentanţii României. Conform tragerii la sorţi, Nico şi Vlad vor intra în concurs pe poziţia a 17-a. Telespectatorii TVR 1 şi TVRi se vor bucura de reîntîlnirea cu frumoasa Alina Sorescu, care va anunţa pentru europeni punctajele acordate de români fiecărui participant în urma televotului. Cea de-a doua semifinală va fi transmisă joi, tot de la ora 22:00, pentru ca finala să fie difuzată sîmbătă, 24 mai.
 

Portret de artist

B1/Special/ Sîmbătă  21:00
De la 17 mai, în fiecare sîmbătă vor fi prezentate cele mai importante filme ale unor mari perso­na­lităţi din cine­ma­tografia românească. Alexandru Tatos este cel care deschide seria. La final vor fi prezentate imagini în­du­io­şătoare din ultima zi de filmare a ma­relui regizor - 2 noiembrie 1989.


Trădaţi în dragoste

PRIMA TV/Reality-show/Joi  20:00
Victor este din Republica Moldova, dar student în Capitală. El a ape­­lat la emisiu­ne pen­tru că iubita lui, Alina, nu mai e fata pe care o ştia. În plus, Victor a constatat că fata şi-a schimbat garde­ro­ba, deşi starea materială nu-i permite.


Te pui cu blondele?

ANTENA 1/Divertisment/Joi   20:30
Cosmin a venit tocmai din Londra să demonstreze că poate învinge de unul singur 50 de blonde. Pentru că urăşte "mişcările feministe", acesta le-a ţinut piept fetelor ca un ade­vă­rat bărbat. Şi nu s-a dat bătut pî­nă cînd nu le-a luat 8.900 de lei noi.


Meciul serii

REALITATEA TV/Talk-show/Luni-joi     22:00
Cosmin Pr­e­lip­ceanu va conduce emisiunea "Meciul serii" în calitate de arbitru de ring, res­pon­sabil cu sancţionarea "loviturilor sub centură" ale adversarilor poli­tici, iar Andrei Gheorghe va comenta calităţile protagoniştilor (candidaţii înscrişi în cursa pentru " locale").
 

Ce se întîmplă, doctore?

PRO TV/Divertisment/ Sîmbătă  17:15
"Nu trebuie să fii vedetă ca să te îmbraci ca la Paris!" Acesta este sloganul ediţiei de sâmbătă a emisiunii. Pentru aceasta, Oana Cuzino i-a invitat pe creatorii de modă Laura Olteanu şi Mihai Albu, pe stilista Laura Vărgălui, pe designerul Elena Perseil şi pe Dana Rogoz pentru a întoarce pe toate părţile noile tendinţe în materie de modă, dar şi pentru a le vorbi telespectatorilor despre varianta second-hand.


Best of

ANTENA 1/Divertis mall şi animal planet - best off/Divertisment/Duminică   20:30
Divertis Mall se va închide du­minică la ora 20:30. Evident, doar pe perioada verii. Cu acest prilej, telespectatorii vor avea parte de o "promoţie" de momente best of. În aceeaşi seară, eroii din "Animat Pla­net show" pleacă în vacanţă. Nu înainte însă de a prezenta publicului cele mai bune momente de peste an, dar şi o Gală Specială a Premiilor de Cacao, în care politicienii şi vedetele vor primi premii pentru rolurile jucate în episoadele Animal Planet din această primăvară.
 

Medianews

ZIUA GEORGE CLOONEY. Are tot ce-şi doresc femeile şi tot ce rîvnesc bă­r­ba­ţii. Regizor, actor, scenarist, de pa­tru ori nominalizat la Oscar şi deţi­nător al Premiului Academiei Ameri­cane de Film pentru "Cel mai bun actor într-un rol secundar", George Clooney, de do­uă ori cîştigător al titlului de "Cel mai sexy bărbat în viaţă", a împlinit luna aceasta 47 de ani, iar la 19 mai îşi va serba ziua de naştere la Pro Cinema. Trei filme mari, în care plouă cu nominalizaţi şi cîştigători ai Oscarului, sînt difuzate în ziua dedicată lui Cloo­ney: "Furtuna perfectă", (ora 17:00), "Regii deşer­tului" (20:00) şi "De la apu­sul la răsăritul soarelui" (22:00). (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: telecomanda