x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eva Longoria divorţează

Eva Longoria divorţează

18 Noi 2010   •   11:45
Eva Longoria divorţează
Sursa foto: Regis Duvignau/REUTERS
Actriţa Eva Longoria a înaintat procedurile de divorţ pentru a se despăţi de soţul ei, jucătorul francez de baschet Tony Parker.  Hotărârea ei a venit după trei ani de căsătorie, actriţa invocând diferenţe ireconciliabile.

Longoria a spus că este foarte tristă pentru că a ajuns în situaţia de a lua această hotărâre. "Este de o tristeţe imensă că, după şapte ani împreună. Tony şi cu mine am decis să divorţăm. Ne iubim foarte mult unul pe celălalt şi sperăm unul pentru celălalt să fim fericiţi" a scris actriţa pe contul ei de Twitter.

Tony Parker, deşi a luat parte la o conferinţă de presă în care a fost întrebat despre această situaţie, s-a abţinut de la prea multe ocmentarii. "Este o perioadă dificilă pentru mine şi Eva. Avem o declaraţie comună pentru acest lucru, în rest este vorba de viaţa noastră privată". El a publicat pe Twitter o declaraţie asemănătoare celei date de Eva Longoria. "Este de o mare triseţe că Eva şi cu mine a hotărât să divorţăm după şapte ani petrecuţi împreună".

138182-.jpgUn apropiat al actriţei spune că, însă, că decizia de a divorţa a fost precipitată de sutele de mesaje primite de soţul său de la o altă femeie, soţia unui coleg de echipă al baschetbalistului, pe care actriţa le-a găsit pe telefonul lui mobil. Longoria ar fi spus prietenilor că soţul ei a înşelat-o şi în trecut cu o altă femeie, Parker rămânând în contact cu ea pe Facebook, scrie AFP. Surse neoficiale afirmă că "cealaltă femeie" din viaţa baschetbalistului ar  fi Erin Barry, soţia unui fost coleg de echipă al lui Parker, Brent Barry, scrie dailynews.co.uk.


Eva Longoria şi Tony Parker s-au căsătorit în iunie 2007, la un castel din apropierea Parisului. Cei doi au semnat şi un contract pre-nupţial cu o lună înainte de căsătorie. Actriţa a afirmat, la scurt timp după căsătorie, că îşi doreşte să pună bazele unei întregi familii în SUA, dar, în ciuda zvonurilor apărute pe parcurs despre o posibilă sarcină, cei doi nu au copii. Acum, ea a cerut desfacerea căsătoriei şi a cerut să revină la numele dinaintea acesteia, Eva Jaqueline Parker.

×