x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eva Longoria: "Divorţul nu mă va împiedica să adopt un copil"

Eva Longoria: "Divorţul nu mă va împiedica să adopt un copil"

28 Noi 2010   •   16:11
Eva Longoria: "Divorţul nu mă va împiedica să adopt un copil"
Sursa foto: SUSANA VERA/REUTERS

Eva Longoria spune că va continua procedurile se adopţie a unui copil din Haiti, chiar şi în postura de mamă singură. Actriţa, care în prezent este la începutul despărşirii legale de soşul ei, jucătorul de baschet Tony Parker, spune că va urma exemplul dat de Sandra Bullock, şi nu va renunţa la a adopta un copil. "Eva  vrea să fie mamă. Ea avrut să adopte împreună cu Tony, dar acum este fericită să facă acest lucru chiar şi singură, mai ales că acest copil vine după o perioadă foarte grea pentru ea", a declarat o sursă apropiată actriţei citată de dailymail.co.uk.

În trecut, Longoria a a spus că decizia ei de a adopta un copil din Haiti a venit în urma faptului că fost afectată de dezastrul care avut loc acolo în acest an. În plus, ea fost influenţată de copiii pe care i-a întâlnit cu ocazia colaborării ei cu organizaţia "Padres Contra El Cancero" ("Părinţi contra cancerului" n.r.) care are sediul în California. "De fiecare dată când lucrez cu copiii de la "Padres", simt că inima îmi explodează de fericire şi bucurie. Ei sunt o inspiraţie pentru mine. Mi-aş dori să am copii atât de puternici ca ei" a spus actriţa.

Pe de altă parte, însă, detaliile despre divorţul Evei Longoria par a se înmulţi, lucurile care ies la iveală nefiind nici pe departe favorabile soţului ei. Publicaţia National Enquirer a scris recent că Tony Parker nu a înşelat-o pe Longoria doar cu soţia colegului său de echipă, Erin Barry, ci cu nu mai puţin de şapte alte femei, pe întreaga perioadă a căsătoriei lor. Printre ele se numără o prostituată franaceză, Alexandra Parresant, împotriva căreia Tony Parker a deschis un proces pentru defăimare, pe care l-a câştigat. El a fost crezut în trecut că nu a avut relaţii cu Parresant, dar acum în percepţia pe care oamenii o au acum despre el, lucrurile par să se fi schimbat. O sursă apropiată lui Parker a dezvăluit că Tony, pe de altă parte, i-ar fi mărturisit doar o singură aventură pe care a avut-o la începutul căsătoriei cu Eva Longoria, în 2007, şi asta doar pentru că ei se aflau permanent foarte departe unul de celălalt.

Deşi Parker şi Longoria au refuzat să facă declaraţii publice privind situaţia lor, se pare, însă, că sursele din apropierea cuplului par a fi foarte dornice să vorbească, având în vedere că din gura lor au ieşit afirmaţii care nu îl ajută foarte mult pe jucătorul de baschet în vârstă de 28 de ani. Zvonurile spun că el s-a mai avenurat în relaţii intime cu o fană a echipei sale de baschet, cu soţiile altor colegi de echipă, cu o altă franţuzoaică înafară de Parresant şi cu una dintre dansatoarele trupei "Pussycat Dolls". Bineînţeles, zvonurile nu au fost confirmate oficial.

×
Subiecte în articol: divort eva longoria adoptie