x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eva Longoria, împinsă în coşul de gunoi de iubita soţului său (Video)

Eva Longoria, împinsă în coşul de gunoi de iubita soţului său (Video)

21 Noi 2010   •   15:39
Eva Longoria, împinsă în coşul de gunoi de iubita soţului său (Video)

Întâmplarea a avut loc nu mai demult de anul trecut, însă nu aşa cum vă închipuiţi, ci într-o adaptare a unei secvenţe din celebrul film "Grease".  Eva Longoria şi Tony Parker au reprodus celebra secvenţă a cântecului "Summer Nights", interpretat de John Travolta şi Olivia Newton-John în rolurile Sandy Ollson şi Danny Zuko , pentru a face un cadou de Crăciun fanilor echipei de baschet San Antonio Spurs. Astăzi, filmuleţul pare să fi ilustrat  o adevărată premoniţie, deoarce, la mijlocul lui, Erin Barry, presupusa amantă a lui Tony Parker, prezentă în rolul arţăgoasei Betty Rizo, o împinge pe Longoria cu piciorul într-un coş de gunoi. În mod ironic, întâmplarea pare să se fi realizat şi în viaţa reală, Eva Longoria descoperind pe telefonul mobil al lui Parker sute de mesaje amoroase între cei doi. Acesta se pare că a fost, cu adevărat, motivul pentru care actriţa a înaintat săptămâna trecută, actele de divorţ, în statul California.

Deşi cei doi soţi spun că acţiunea a fost de comun acord, Tony Parker pare a se grăbi la rândul său să se despartă de "nevasta disperată". Deşi a negat iniţial, el a intentat,, la rândul său divorţ, la două zile după Longoria, în statul Texas. Se pare că aici, procedurile de divorţ merg mai repede, spre deosebire de statul California, unde durează cel puţin şase luni până la finalizare, scrie RadarOnline.com. În plus, actele lui Tony Parker nu menţionează nici un act prenupţial, spre deosebire de cele ale soţiei sale. Pe de altă parte, deşi Tony Parker susţine că nu a avut niciodată o relaţie cu Erin Barry, soţia coechipierului său de la San Antonio Spurs, Brent Barry, acesta din urmă a intentat, la rândul său divorţ.

Colegii Evei Longoria de pe platoul de filmare al serialului "Desperate Housewifes" spun că, deşi Eva Longoria s-a întors la lucru, nu pare a se simţi deloc în regulă în urma evenimentelor care au determinat-o să înainteze actele de divorţ. "Ea nu a părut a fi prezentă deloc la filmare. Celelalte probleme ale ei sunt clar o prioritate", a spus o sursă din echipa de filmare. Longoria a fost, pe de altă parte, susţinută de fani pe pagina ei de Facebook. Aceştia îl blamează pe Tony Parker pentru că a înşelat-o, mai ales cu soţia unui coechipier, numindu-l o persoană lipsită de integritate. "Eva este o doamnă cu clasă pentru că te acoperă. Sper că ea se va  vindeca repede" a scris unul dintre ei.

×