x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eva Longoria şi Tony Parker au finalizat divorţul

Eva Longoria şi Tony Parker au finalizat divorţul

31 Ian 2011   •   14:04
Eva Longoria şi Tony Parker au finalizat divorţul
Sursa foto: Lucas Jackson/REUTERS

Divorţul dintre actriţa Eva Longoria şi baschetbalistul echipei San Antonio Spurs, Tony Parker, a fost finalizat la sfârşitul săptămânii trecute. Cei doi s-au despărţit cu acte în regulă după un mariaj care a durat trie ani.

"Documente de divorţ au fost finalizate şi Eva este mulţumită că-şi poate vedea de viaţa ei", a declarat un prieten al actriţei pentru publicaţia In Touch Weekly. Potrivit presei americane, avocatul Evei Longoria a completat discret actele pentru a anula cererea ei de divorţ depusă la Curtea Superioară de la Los Angeles, deoarece actriţa şi proaspătul ei fost soţ au decis că este mai bine să meargă pe varianta lui Parker, care a depus actele în Texas. Motivul apre a fo fost cel potrivit căruia acordul prenupţial pe care l-au semnat cei doi a fost legalizat în acest stat, astfel că acesta pare să fi fost cel mai ptrivit loc pentru divorţ.

Eva Longoria s-a despărţit în toamna anului trecut de soţul ei, jucătorul francez de baschet Tony Parker, actriţa americană depunând actele de divorţ în luna noiembrie.

×
Subiecte în articol: tony parker divort eva longoria