x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mușchi am, minte ce-mi mai trebuie! Un pușcăriaș mai solid a pus dop la evadare

Mușchi am, minte ce-mi mai trebuie! Un pușcăriaș mai solid a pus dop la evadare

07 Dec 2012   •   19:00
Mușchi am, minte ce-mi mai trebuie! Un pușcăriaș mai solid a pus dop la evadare
Sursa foto: jornalpopulacional

Un pușcăriaș brazilian a stricat evadarea pusă la cale de colegii săi, rămânând blocat în spărtura făcută în zidul închisorii și împiedicându-i pe cei din spatele lui să mai iasă.

Rafael Valadão și colegii săi reușiseră să facă o spărtură în zidul închisorii, cu ajutorul unei țevi care fusese smulsă de la dușurile instituției. După ce spărtura a fost făcută, unul dintre deținuți a reușit să iasă, însă, din lipsă de insipirație, al doilea s-a băgat Valadão, un ins destul de corpolent.

Deținutul chel și tatuat a reușit să-și strecoare capul, brațele și pieptul prin gaura din zid, însă când a ajuns la burtă nu a mai putut să se avanseze.

Deținuții din spatele său au început apoi să-l împingă pe Valadão, însă omul s-a blocat de tot. Mai mult, Valadão a început să urle de durere, pentru că betonul armat și cărămizile îi intraseră prin piele.

Urletele sale au alertat gardienii, care i-au trimis în celulă pe deținuții ghinioniști și au chemat pompierii ca să-l scoată pe Valadão din zid.

"Deținutul are un fizic impresionat și este și foarte înalt”, a declarat locotenentul de pompieri Tiago Costa. În cele din urmă, spărtura din zid a fost lărgită cu o daltă și un ciocan, iar Valadão eliberat din strânsoare.

Primul prizonier, cel care a încăput prin spărtura zidului, până ca aceasta să fie bloată, a reușit să sară gardul de cinci metri al penitenciarului și nu a fost găsit până în prezent.

Valadão a fost internat în spital, având o coastă fracturată și mai multe julituri. 

×
Subiecte în articol: evadare inchisoare puscarias