x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Evolution" by Sensor

"Evolution" by Sensor

17 Feb 2005   •   00:00

MUZICA
"Evolution". Asa se intituleaza ultimul album al trupei Sensor

Sensor este o trupa de artisti completi - nu o simpla formatie de muzicieni. O dovedeste si ultimul album, "Evolution". Amintiti-va de piesa "Help Yourself", difuzata de toate radiourile. Unici prin imbinarea muzicii cu teatrul, pantomima sau dansul, Sensor se remarca si prin maniera originala de abordare a unor stiluri muzicale diverse: drum & bass, hip-hop, jazz, funk, rock, latino sau jazz. La Sensor, totul poate fi un suport al exprimarii artistice - de la folosirea propriului corp ca instrument muzical pana la alte instrumente mai mult sau mai putin conventionale: sintetizatoare, pick-up-uri, butoaie, polizoare, chitari, scratch-uri, chiar flaut si voce.

Prin spectacolele si momentele muzicale create, Sensor provoaca cele mai extreme trairi umane. Sensor socheaza, incita, violenteaza si trezeste simturile.

Acestea pot fi caracteristicile ultimului album "Sensor". Materialul muzical contine 9 piese dintre care una este si un remix al deja celebrei "Help Yourself". Ca bonus avem un videoclip al trupei.

Chemarea Nicolei

O schimbare in bine. De imagine. Asta aduce noul album al Nicolei. A, si inca ceva: o colaborare inedita cu o jurnalista. Stilul, in linii mari, ramane acelasi. De fapt, vocea este cea inconfundabila. "De ma vei chema" este cel mai recent material lansat de piata de Nicola. Din cele 10 piese, trei sunt in engleza (una dintre acestea fiind celebra "The Power of Love", interpretata in varianta originala de Jennifer Rush) si o piesa, respectiv "Iti multumesc", reluata dupa albumul "Langa mine", lansat in 2002, dar de data aceasta putin schimbata. Adica, interpretata la doua voci: Nicola si Dana Dorian - o jurnalista cu aprofundate studii muzicale. "Grosul" pieselor, adica 8 din 10, poarta semnatura compozitorului Mihai Alexandru, nimeni altul decat sotul interpretei si totodata cel care a compus majoritatea pieselor cantate de Nicola de la debutul ei muzical. O colaborare, care, dupa cum stau lucrurile, este una cat de poate de profitabila, pentru ca fiecare album lansat o ajuta pe Nicola sa se mentina bine de tot in topuri. (Cristina Ologeanu)

Tina - All the Best

O a doua compilatie pe care o recomandam apartine Tinei Turner. "All the Best" contine 33 dintre cele mai populare piese ale cantaretei. Intalnim "What’s Love Got to do With It", "Two People", "The Best", "Goldeneye", "Something Beautiful Remains", "I Don’t Wanna Loose You" - mari succese ale divei, dar si hit-uri performate impreuna cu alte voci importante: "Tonight" (cu David Bowie), "It’s Only Love" (cu Bryan Adams) sau "Cose della Vita" (cu Eros Ramazotti).

Grammy Nominees

Grammy Nominees 2005 este o supercompilatie care cuprinde cateva dintre cele mai interesante si mai in voga piese. Intre cele 21 de melodii ii gasim pe Usher cu "Burn", Maroon 5 cu "She Will Be Loved", Seal cu "Love’s Divine", U2 cu "Vertigo" sau Sheryl Crow cu "The First Cut is the Deepest". Editia 2005 a premiilor a fost dominata de Ray Charles, asa ca printre nominalizati se afla si piesa castigatoare "Here We Go Again", dar si hit-uri semnate Green Day, Alicia Keys, Norah Jones.
×
Subiecte în articol: sensor