x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EXCLUSIV / CS Otopeni onorează în Divizia B contracte la nivelul celor de la Steaua

EXCLUSIV / CS Otopeni onorează în Divizia B contracte la nivelul celor de la Steaua

de Ovidiu Ciutescu    |    26 Ian 2008   •   00:00
EXCLUSIV / CS Otopeni onorează în Divizia B contracte la nivelul celor de la Steaua

12:45  • CS Otopeni, echipă aflată pe locul secund în seria I, Divizia B, se află în discuţii avansate pentru a transfera un atacant care provine de la celebrul club Boca Juniors. Pentru a-l determina să evolueze în România, şefii grupării din Otopeni îi vor asigura argentinianului un salariu demn de cluburi precum CFR Cluj sau Steaua.

CS Otopeni, echipă aflată pe locul secund în seria I, Divizia B, se află în discuţii avansate pentru a transfera un atacant care provine de la celebrul club Boca Juniors. Pentru a-l determina să evolueze în România, şefii grupării din Otopeni îi vor asigura argentinianului un salariu demn de cluburi precum CFR Cluj sau Steaua.

RECORD. „Un atacant şi un fundaş central, care evoluează în Italia, ar putea ajunge la echipa noastră. Suntem în discuţii avansate pentru a realiza aceste mutări”, declară pentru Jurnalul Naţional Dragoş Cristean, preşedintele secţiei de fotbal CS Otopeni. Vedeta pentru care se discută intens este atacantul, care „ştim că are 27 de ani, evoluează în Italia, dar care a fost un jucător apreciat la Boca Juniors”, mai spune Cristean. Interesant este faptul că jucătorul în cauza va accepta să evolueze la Otopeni, club care şi-a propus promovarea în Liga 1, doar dacă i se satisfac pretenţiile materiale. Mai precis un salariu de nouă mii de euro/ lunar. „Ştim că este o sumă importantă pe care doar primele 4 - 6 grupări din România îşi permit să o achite jucătorului, dar suntem pregătiţi să o suportăm”, suţine Dan Porumbacu, preşedintele executiv al CS Otopeni. Dacă transferul se va realiza, atacantul argentinian, al cărui nume este ţinut secret de echipa din Otopeni, va câştiga stagional circa 170 de mii de euro şi va reprezenta cel mai mare salariu pe care un fotbalist l-a câştigat vreodată în eşalonul secund din România! În această sumă intră contractul jucătorului precum şi bonusurile de performanţă.

×
Subiecte în articol: magazin otopeni