x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Exercitii de sinceritate la Casa Alba

Exercitii de sinceritate la Casa Alba

de Andy Stanescu    |    30 Iun 2007   •   00:00
Exercitii de sinceritate la Casa Alba

Chiar daca planurile intocmite la ceas de seara prin birourile ONG-urilor de pe langa Casa Alba nu prea au dat rezultatele scontate, presedintele Bush Jr. nu si-a pierdut increderea in fortele proprii.

Chiar daca planurile intocmite la ceas de seara prin birourile ONG-urilor de pe langa Casa Alba nu prea au dat rezultatele scontate, presedintele Bush Jr. nu si-a pierdut increderea in fortele proprii. E drept ca nr.1 de la Washington spera ca si ajutorul divin sa joace un rol important in implementarea proiectelor administratiei prezidentiale.

Â
"Intr-o zi, bunul Dumnezeu il va lua pe Fidel Castro", a declarat Bush joi, raspunzand la o intrebare „de baraj" ce i-a fost adresata dupa un discurs sustinut la Colegiul Naval de Razboi, relateaza agentia Reuters citata de Mediafax. Sincer si spontan ca de obicei, Bush Jr. pare sa fi gasit solutia la „problema cubaneza" ce i-a pus pe jar pe ultimii 10 presedinti americani, din 1959 incoace. Vorba ceea, acolo unde CIA si alte „organe" abilitate au dat gres, macar Cel de Sus sa reuseasca. „Ghimpele" Fidel Castro, altfel un ateu declarat, nu a scapat ocazia de a comenta remarca omologului sau din SUA: "Acum inteleg de ce am supravietuit planurilor lui Bush si ale altor presedinti care au ordonat asasinarea mea - bunul Dumnezeu m-a protejat".

Â
AU INVINS. Daca pe cel supranumit „El Lider Maximo" divinitatea l-a mai pasuit dupa interventiile chirurgicale suferite in cursul anului trecut, nu la fel au stat lucrurile in cazul celui mai fidel aliat al lui Bush Jr., ex-premierul Regatului Unit. „Bunul Dumnezeu" se pare ca nu a fost tocmai multumit de prestatia laburistului Blair, care a renuntat, inainte de termen, la locul de munca din Downing Street 10. Spre nemultumirea prietenului de peste ocean. „I-am cerut sa ramana in functie pana la sfarsitul mandatului, pentru a ne retrage amandoi in acelasi timp. Tony Blair a avut realizari grozave. Este un om foarte talentat pentru care am un mare respect. Datorita lui, am invatat mai multe despre politica britanica decat as fi crezut vreodata. Am realizat impreuna o strategie, si in final am castigat", a declarat Bush pentru reporterii publicatiei „The Sun", uitand sa precizeze si in ce a constat „castigul" pomenit. Consecvent pana la capat, presedintele SUA a pus in final bomboana pe coliva guvernarii bunul sau prieten spunand: „Am auzit ca in Anglia, Blair este numit pudelul lui Bush. Este mai mult decat atat."

The End.

×
Subiecte în articol: magazin bush