x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fabio Capello nu glumeşte: Beckham nu intră în planurile mele

Fabio Capello nu glumeşte: Beckham nu intră în planurile mele

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Feb 2008   •   00:00
Fabio Capello nu glumeşte: Beckham nu intră în planurile mele

09:46 • La instalarea pe banca tehnică a naţionalei Angliei, italianul Fabio Capello arăta că planurile sale nu îl include şi pe mijlocaşul David Beckham. Ei bine,selecţionerul Angliei, Fabio Capello, a anunţat vineri un lot provizoriu format din 30 de jucători pentru amicalul cu Elveţia de pe 6 februarie, lot din care nu face parte fostul căpitan al echipei, David Beckham.

La instalarea pe banca tehnică a naţionalei Angliei, italianul Fabio Capello arăta că planurile sale nu îl include şi pe mijlocaşul David Beckham. Ei bine,selecţionerul Angliei, Fabio Capello, a anunţat vineri un lot provizoriu format din 30 de jucători pentru amicalul cu Elveţia de pe 6 februarie, lot din care nu face parte fostul căpitan al echipei, David Beckham.

ŞANSE. Lotul convocat de Capello se vrea a fi unul din care italianul să aleagă formatul pentru EURO: "Am ales 30 de jucători şi vreau să spun că aceştia au pentru început şanse egale. Am convocat mai mulţi jucători pentru că mai sunt meciuri de disputat şi nu vreau ca în cazul unor accidentări să fiu nevoit să aduc alţi fotbalişti. Eu şi cu Franco Baldini am urmărit foarte multe jocuri de când am venit în Anglia şi am încercat să vedem la lucru cât mai mulţi jucători înainte de a anunţa lotul. Vom încerca să folosim timpul rămas până la primul meci oficial pentru a găsi formula perfectă".

DIPLOMAT. Fabio Capello a arătat de ce i-a ocolit pe câţiva tineri fotbalişti, mari speranţe ale fotbalului de peste canal: "Am colaborat foarte strâns cu Stuart Pearce la realizarea selecţiei şi sunt câţiva jucători precum Joe Hart, Aaron Lennon, Theo Walcott sau David Wheater care vor fi cu naţionala U21, care are un important meci de calificare marţi cu Irlanda. În viitor, aceşti jucători pot face parte din echipa de seniori. Cred că este foarte important ca naţionala U21 să aibă succes". Capello nu a evitat nici subiectul Beckham, despre care toată lumea se aştepta să fie convocat pentru a bifa cea de a 100-a prezenţă în naţionala Angliei: "Ştiu că au fost foarte multe discuţii referitoare la Beckham. Motivul pentru care David nu figurează este pentru că nu a mai jucat niciun meci din noiembrie. Când am vorbit cu el miercuri la telefon i-am explicat că face parte din vederile mele şi o dată ce va juca regulat în America îl voi urmări cu atenţie".

Cei 30 de jucători selecţionaţi de Capello sunt următorii:

Portari: David James (Portsmouth), Scott Carson (Aston Villa), Chris Kirkland (Wigan Athletic)

Fundaşi: Wayne Bridge (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Curtis Davies (Aston Villa), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Portsmouth), Ledley King (Tottenham Hotspur), Nicky Shorey (Reading), Wes Brown (Manchester United), Joleon Lescott (Everton), Micah Richards (Manchester City), Matthew Upson (West Ham United), Jonathan Woodgate (Tottenham Hotspur);

Mijlocaşi: Michael Carrick (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Gareth Barry (Aston Villa), Jermaine Jenas (Tottenham Hotspur), Owen Hargreaves (Manchester United), Joe Cole (Chelsea), Ashley Young (Aston Villa), Stewart Downing (Middlesbrough), Shaun Wright-Phillips (Chelsea), David Bentley (Blackburn Rovers);

Atacanţi: Emile Heskey (Wigan Athletic), Gabriel Agbonlahor (Aston Villa), Michael Owen (Newcastle United), Wayne Rooney (Manchester United), Peter Crouch (Liverpool).

Primul meci al lui Fabio Capello pe banca naţionalei Angliei va avea loc pe 6 februarie pe Wembley, contra Elveţiei, din cei 30 de jucători antrenorul italian urmând să oprească 23.

 

×