x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Faceţi sport jucându-vă!

Faceţi sport jucându-vă!

de Adriana V. Paduraru    |    30 Ian 2009   •   00:00

Florentina Opriş a lansat un DVD cu gimnastică alături de cei mici



Doamnelor, nu mai este nevoie să mergeţi la o sală pentru a face sport. Puteţi să îmbinaţi utilul cu plăcutul chiar la dumneavoastră în sufragerie. În plus, aveţi şi posibilitatea ca, în acelaşi timp, să vă jucaţi şi cu cei mici. Şi astfel, atât dumneavoastră, cât şi copiii veţi fi în formă maximă. Florentina Opriş, realizatoarea emisiunilor "Sport, dietă şi o vedetă" şi "Sport cu Florentina" de la Prima TV, a lansat de curând un DVD cu astfel de exerciţii. "Privind în jur mi-am dat seama că mamele petrec din ce în ce mai puţin timp alături de copii, că efectuarea de exerciţii fizice de către cei mici este aproape inexistentă, iar problemele de greutate au devenit evidente la vârste foarte mici. Am dorit cu acest DVD să împac utilul cu plăcutul, gândindu-mă la faptul că exerciţiile fizice pot fi un mod plăcut şi util de a petrece timpul împreună şi în acest mod să conştientizeze beneficiile efectuării de exerciţii fizice constant", mărturiseşte Florentina.

Exerciţiile sunt simple, de echilibru, mobilitate, forţă, gimnastică acrobatică, executate într-un ritm care îţi permite să vorbeşti cu cel mic, să te bucuri de mişcare, să te simţi bine şi să-ţi doreşti să faci acest lucru în fiecare zi. Programul are 28 de minute, iar DVD-ul include şi sfaturi de alimentaţie sănătoasă.
Acesta este cel de-al şaptelea DVD al colecţiei lansate de Florentina, cele mai noi fiind programele cu exerciţii pentru birou şi cel pentru combaterea celulitei. Vedeta Prima TV promite că la vară va scoate pe piaţă un nou produs, însă preferă să păstreze secretul până atunci. "Cu siguranţă va conţine exerciţii la fel de interesante şi de utile ca până acum", a adăugat Florentina.

TRASEUL FLORENTINA. În ceea ce priveşte campania naţională "Alege să fii sănătos", vedeta Prima TV continuă deschiderea unor noi zone de mişcare. După cea lansată în Parcul Kiseleff în februarie urmează "Traseul Florentina", în Parcul Herăstrău. Ea speră ca în curând, cu sprijinul primarilor, să amenajeze aceste zone şi în parcuri din Sectoarele 6, 4 şi 2.

"Am dorit cu acest DVD să împac utilul cu plăcutul, gândindu-mă la faptul că exerciţiile fizice pot fi un mod plăcut şi util de a petrece timpul împreună şi în acest mod să conştientizeze beneficiile efectuării de exerciţii fizice constant"

×
Subiecte în articol: vedete florentina