x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fast Food TV

Fast Food TV

de Cristina Ologeanu    |    29 Sep 2006   •   00:00
Fast Food TV
SERIALE&TELENOVELE
Antena 1 lanseaza un sitcom care are hohotul de ras in meniu

Saptamana incepe cu hohote de ras la Antena 1. De la ora 22:30 debuteaza sitcomul "Fast Food", care prezinta intr-o maniera umoristica aventurile a sase tineri frumosi si cu mult simt al umorului, angajati ai unui restaurant de tip fast food dintr-un mall. Responsabili cu buna dispozitie vor fi: Laura - ingenua naiva (Alina Crisan, componenta a trupei A.S.I.A.), Andreea - baietoasa si cinica (Sorana Mohamad, si ea componenta a trupei A.S.I.A.), Desiree - fata "cool" (Beatrice Peter, actrita la Teatrul de Comedie), Alex - rebelul smecher, pus pe sotii (Alin Rosu), David - baiatul bun si timid (Adrian Nartea) si Sergiu - seful incapabil, misogin si dictator (Edgar Nistor). Fiecare episod va avea un invitat special, o celebritate care va aparea "din senin" in vietile pustanilor din "Fast Food".

COSTURI. Scris de Marius Serbu si Sorin Tofan, regizat de Claudiu Perusco si produs de Monica Mihai, serialul este filmat intr-un adevarat mall, construit la o scara mai mica, ce-i drept. Impresionantul decor cu magazine reale a fost construit pe 1.000 de metri patrati. Costul acestuia s-a ridicat la 200.000 de euro. Coloana sonora a sitcomului va fi interpretata de fetele de la A.S.I.A.

Revenirea martorului

Pasionatii de paranormal vor avea ocazia sa urmareasca, incepand de duminica, de la ora 22:00, la Antena 1, noi episoade din primul thriller paranormal romanesc, "Martor fara voie". Serialul original este inspirat din cazuri reale aflate in arhivele Politiei Romane. Multi din componentii echipei care a pus umarul la realizarea acestui film si-au facut studiile in Statele Unite. Un alt element care denota calitatea serialului este distributia exceptionala, in fruntea careia se afla cunoscutul actor al Teatrului National, Marius Manole, unul dintre cei mai tineri nominalizati la Premiile UNITER. Distributia este completata de Dan Badarau, Alexandru Dragoi, Sandu Gruia si Ioana Cristescu. In plus, fiecare episod are aparitii-surpriza pe care telespectatorii le vor descoperi pe parcurs. (C.O.)

News

BETTY CEA URATA SE INTOARCE. Betty a fost intotdeauna cunoscuta ca Betty cea urata, dar acum s-a maturizat si traieste o viata de vis pe care si-a dorit-o dintotdeauna: bogata, cu o cariera de succes, casatorita cu Armando si avand o fetita. Totusi, afacerea cu moda la firma nu merge prea grozav, iar pentru a supravietui, compania Ecomoda trebuie sa se extinda in strainatate. Noi parteneri de afaceri sunt recrutati pentru a salva compania si lucrurile incep sa devina interesante. Una dintre cele mai influente persoane este frumoasa mexicana Gabriela, o femeie faimoasa in lumea modei. Pe langa ea, Kenneth, un specialist american in moda este atras rapid si face modificari care nu sunt chiar bine primite. In final, Natasha soseste ca secretara si provoaca ceva valuri in randul colegilor barbati! (A.V.P.)

FACUNDO ARANA ARE BREVET DE ZBOR. Facundo Arana (Martín din telenovela "SOS, viata mea!"), duce o viata plina de adrenalina. Acest lucru l-a dovedit si prin brevetul de zbor pe care l-a luat special pentru filmarea la aceasta productie in care o are ca partenera pe Natalia Oreiro. Printre ultimele nebunii pe care le-a facut actorul se numara cucerirea virfului Aconcagua din America de Sud, practicarea sporturilor nautice sau strabaterea tarii cu masina. Despre problemele de sanatate pe care le-a avut in ultimul timp, Facundo marturiseste ca a fost internat la inceputul lunii, dar a avut parte de sprijin din partea tuturor si spera ca le va depasi cu bine. (A.V.P.)

×