x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fata nevazuta a Shakirei

Fata nevazuta a Shakirei

de Cristina Ologeanu    |    03 Mar 2006   •   00:00
Fata nevazuta a Shakirei
MUZICA
Diva columbiana le-a pregatit fanilor un DVD cu muzica si imagini din culisele concertelor

In aceasta duminica, de la ora 15:15, fanii Shakirei nu trebuie sa rateze documentarul programat de postul Acasa. Specialul latino "Shakira - diva columbiana" va prezenta DVD-ul "Live and off-the-record", care contine imagini dintre cele mai fierbinti concerte, aventurile din culise si melodiile cele mai apreciate, incepand de la "Ojos así", "Objection" pana la o versiune a hitului "Back in Black" al formatiei rock "AC/DC". Lansat la finele lunii martie 2004, DVD-ul contine imagini din turneul mondial "Tour of the Mongoose", dar si un CD audio cu 10 dintre piesele live, niciodata prezente pe vreun album anterior.

EXPLOZIE. Pe acest material, Shakira isi promoveaza si melodia "Poem to a Horse", care asa cum ea recunoaste, ii scoate in evidenta caracterul exploziv: "Sunt trei lucruri care ma fac sa vibrez, sa explodez: muzica, ciocolata si saruturile", declara diva columbiana. In cadrul specialului latino de la Acasa, Shakira va vorbi deschis si despre Antonio de la Rua, barbatul de care s-a indragostit si alaturi de care a trecut printr-o perioada dificila: "Tatal lui era presedintele Argentinei si, cum tara trecea printr-o criza economica si sociala, nu a fost vazut foarte bine. Nici de societate, nici de presa, care, pot spune, ca nu a fost corecta cu relatia noastra", marturiseste Shakira.

DECLARATII. "Cand fanii vor viziona acest documentar, vor vedea ca sunt obsedata si dependenta de munca si o perfectionista pana in cele mai mici detalii. Prin acest DVD cred ca ne vom apropia mai mult decat am fost vreodata", marturisea Shakira la lansarea DVD-ului.

ISTORIE. Shakira a demonstrat ca stilul propriu (pop-rock made in America Latina) a cucerit piata anglo-saxona de la primele acorduri. Desi canta de mica, artista a debutat pe scena muzicala latino in 1991, pe cand avea doar 14 ani. La acea vreme a lansat albumul "Magia", care contine piese compuse de ea intre 8 si 13 ani. Albumul cu care a debutat in limba engleza este "Laundry Service" si la traducerea acestuia a colaborat cu Gloria Estefan.

90 de minute cu Shakira


DVD-ul are o durata de doua ore si jumatate si include piesele „Ojos Así", „Si Te Vas", „Ciega", „Sordomuda", „The One", „Back In Black", „Rules", „Inevitable", „Estoy Aquí", „Underneath Your Clothes", „Octavo Día", „Ready For The Good Times", „TÃş", „Poem To A Horse", „Objection (Tango)" si „Whenever, Wherever".

×
Subiecte în articol: shakira