x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fericire fără alcool

Fericire fără alcool

de Pompiliu Kostas Radulescu    |    25 Iul 2007   •   00:00
Fericire fără alcool

Deabia ieşită din cura de dezalcoolizare, fosta doamnă Stallone, daneza Brigitte Nielsen, declară că se simte un alt om.

Deabia ieşită din cura de dezalcoolizare, fosta doamnă Stallone, daneza Brigitte Nielsen, declară că se simte un alt om.

Mai bine mai tărziu... A fost concluzia actriţei daneze la ieşirea din clinica in care s-a luptat cu dependenţa de alcool.


Recent, intr-un show televizat pe care, impreună cu alţi actori l-a organizat in onoarea bunului ei prieten, rapper-ul Flavor Flav, Brigitte Nielsen a mulţumit in direct tuturor celor care au susţinut-o in această perioadă dificilă şi a mărturisit că e fericită că de aproape 20 de zile nu s-a mai atins de băutură. Familia, a mărturisit ea, dar şi propria conştiinţă au indemnat-o ca, după ani de excese, să se interneze şi să pună capăt problemelor care i-au băntuit tinereţea. "Urmează acum să mă apuc serios de fitness", a adăugat daneza, lăsănd să se inţeleagă că vrea să-şi reintre in forma de odinioară, ce a consacrat-o ca pe o divă sexy a anilor 80. Poate i-o părea rău c-a divorţat de Silvester...

Un lucru pare insă sigur. La 44 de primăveri implinite, a ajuns şi ea la concluzia comeseanului romăn: vara, şpriţ!

×
Subiecte în articol: magazin