x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Festivalul Laura Stoica işi deschide porţile

Festivalul Laura Stoica işi deschide porţile

de Pompiliu Kostas Radulescu    |    08 Sep 2007   •   00:00
Festivalul Laura Stoica işi deschide porţile

Fostă cetate de scaun ce adăposteşte Palatul Domnesc şi celebrul Turn al Chindiei, este simbolul celor 33 de voievozi care au domnit aici timp de peste trei secole şi un important centru de spiritualitate, cultură şi civilizaţie romănească.

Zilele Tărgoviştei. Fostă cetate de scaun ce adăposteşte Palatul Domnesc şi celebrul Turn al Chindiei, este simbolul celor 33 de voievozi care au domnit aici timp de peste trei secole şi un important centru de spiritualitate, cultură şi civilizaţie romănească. Acum oraşul ce se pregăteşte de sărbătoarea ce-i este dedicată, in perioada 5 - 9 septembrie. Pentru a intregi seria de omagii aduse celor care au făcut şi fac din Tărgovişte o cetate a culturii romăneşti, Fundaţia Laura Stoica, impreună cu Primaria Tărgovişte, continuă seria de evenimente, "Voi şi Noi, pentru Ei", dedicate Laurei Stoica, printr-un spectacol ce va avea loc pe data de 6 septembrie, la ora 21.00 şi la care vor participa artişti ce au fost alături de Laura pe parcursul carierei ei artistice, Nicu Alifantis & Zan, Krypton, Vali Crăciunescu, Maria Buză şi atăţia alţii.

Pregătiri. Dar ziua de 6 septembrie, dată foarte importantă pentru fosta cetate de scaun a Munteniei, este doar un preambul al evenimentelor organizate de Fundaţia Laura Stoica.
Programat să aibă loc in perioada 8 - 10 octombrie, festivalul ce poartă numele minunatei interprete işi va deschide porţile pentru preselecţii in zilele de 14 şi 15 septembrie 2007, incepănd cu ora 10.00, la sala "Nichita Stănescu" a Ministerului Internelor Reformei şi Administraţiei, din str. Mihai Vodă, nr. 17. Celor care doresc să participe la preselecţii, organizatorii le oferă posibilitatea să o facă pănă pe data de 31 august (pentru detalii, www.laurastoica.ro/festival).

Astfel, activitatea Fundatiei Laura Stoica incepe să iasă in sfărşit pe "scenă".

×
Subiecte în articol: magazin laura stoica