x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiica lui David Cameron doarme într-o cutie de carton!

Fiica lui David Cameron doarme într-o cutie de carton!

25 Sep 2010   •   00:00
Fiica lui David Cameron doarme într-o cutie de carton!

Probabil dintr-un exces de austeritate, Florence Rose Endellion Cameron, cel mai nou membru al familiei prim-ministrului britanic, David Cameron, doarme, nu într-un pătuţ de bebeluş ci într-o cutie de carton, chiar în reşedinţa din Downing Street!
Mărturisirea a fost făcută chiar de către Cameron, care a declarat jurnaliştilor de la Daily Telegraph că ciudata  alegere s-a făcut sub presiunea evenimentului. Micuţa a sosit pe lume în timpul concediului,  petrecut de familia Cameron în Cornwall, lipsa unui pătuţ de bebeluş a fost repede compensată de către fiica sa cea mai mare, Nancy, care a decorat pentru surioara ei, cum se poate mai bine, o cutie de carton.
Cum era aproape imposibil ca un britanic să se delimiteze de legile lui Murphy, cea care enunţă că orice este provizoriu devine şi definitiv a fost pe deplin respectată, bebeluşa continuînd să aibă acelaşi loc de dormit şi la revenirea din vacanţă la reşedinţa din Downing Street.
În rest, Florence se comportă cât se poate de normal - mănâncă şi doarme mai tot timpul, fiind cea mai mare încântare pentru familia sa, şi, probabil, speră că ritmul său de dezvoltare va fi corelat cu mărirea cutiei în care doarme!

×
Subiecte în articol: lumea