x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiica lui Johnny Hallyday a încercat să se sinucidă

Fiica lui Johnny Hallyday a încercat să se sinucidă

05 Ian 2010   •   00:00

Actriţa franceză Laura Smet, fiica rockerului Johnny Hallyday şi a actriţei Nathalie Baye, a fost internată, luni, la Paris, în urma unei tentative de suicid, informează AFP.



Laura Smet, în vârstă de 26 de ani, a încercat să se sinucidă luni după-amiază, în biserica din Saint-Germain des Prés, în centrul Parisului, înghiţind medicamente şi alcool, a precizat o sursă din cadrul serviciului de ambulanţă al capitalei franceze. Ea a fost adusă în stare gravă la Spitalul militar Val-de-Grâce din Paris, citează Mediafax.

O sursă din poliţia franceză a confirmat că starea tinerei actriţe este "gravă", indicând totuşi că în acest stadiu al investigaţiilor, poliţia nu poate încă să confirme că a fost vorba de o tentativă de suicid.

Aceeaşi sursă a invocat posibilitatea unei boli grave, precizând că poliţia a mai intervenit, în trecut, şi în cazul altor tentative de suicid ale Laurei Smet.

Potrivit presei franceze, anturajul tinerei actriţe încearcă să nu exagereze această situaţie. Agentul ei, Elisabeth Tanner, a declarat într-un comunicat că este vorba de "o simplă indispoziţie". "Confirm faptul că Laura Smet a fost internată, însă, într-o stare absolut deloc îngrijorătoare, în urma unei indispoziţii survenite în această zi", a declarat Elisabeth Tanner pentru agenţia Artmedia.

Hervé Témime, avocatul Laurei Smet, a declarat că tânăra femeie în vârstă de 26 de ani, "se simte bine" şi că "nu este în pericol".

Acest incident a avut loc la puţin timp după ce Johnny Hallyday, celebrul rocker francez, a fost "la un pas de moarte", potrivit propriilor cuvinte, în urma unor complicaţii apărute după o operaţie de hernie de disc efectuată pe 26 noiembrie, la Paris.

Cântăreţul a fost operat din nou la Los Angeles şi a trebuit să fie plasat de două ori în comă artificială. Johnny Hallyday a petrecut 16 zile în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles şi a fost externat cu o zi înainte de Crăciun.

Laura Smet este iubita fratelui lui Stéphane Delajoux, chirurgul care l-a operat pe Johnny Hallyday, devenit ulterior ţinta a numeroase critici violente din partea anturajului starului.

"Tatăl meu îl cunoştea pe medicul Stéphane Delajoux înainte ca eu să îl întâlnesc pe fratele acestuia, Julien. De altfel, doctorul Delajoux l-a operat fără să se înregistreze nicio problemă", declarase actriţa, duminică, pentru Journal du dimanche.

Laura Smet a debutat în 2002 în "Les Corps Impatients", un lungmetraj regizat de Xavier Giannoli, jucând ulterior în mai multe producţii cinematografice şi de televiziune. În 2007, ea a trebuit să renunţe, "din cauza unor probleme de sănătate şi de surmenare" la filmările pentru "Femmes de l'ombre", în regia lui Jean-Paul Salomé.

În 2004, Laura Smet a primit premiul Romy-Schneider, această distincţie fiind acordată în Franţa pentru cel mai bun debut.

Născută pe 15 noiembrie 1983, Laura Smet avea abia trei ani atunci când tatăl ei, Johnny Hallyday, i-a consacrat unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale, intitulat "Laura".

Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai celebru cântăreţ de rock francez, cu 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii consideră că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.

El mai are un copil cu cântăreaţa Sylvie Vartan (muzicianul David Hallyday) şi a adoptat, în 2004, două fetiţe vietnameze, cu soţia sa actuală, Laeticia.

×
Subiecte în articol: magazin