x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiica lui Phil Collins, debut in inalta societate

Fiica lui Phil Collins, debut in inalta societate

de Jurnalul National    |    26 Noi 2007   •   00:00

Fiica lui Phil Collins, alături de tinere din familiile Mountbatten şi Kennedy, o contesă italiană şi fiica unui star rock, şi-a făcut debutul in inalta societate a "noii aristocraţii" internaţionale la Balul Debutantelor de la celebrul Crillon Hotel in Paris,

Fiica lui Phil Collins, alături de tinere din familiile Mountbatten şi Kennedy, o contesă italiană şi fiica unui star rock, şi-a făcut debutul in inalta societate a "noii aristocraţii" internaţionale la Balul Debutantelor de la celebrul Crillon Hotel in Paris, informează ediţia online a Telegraph. Oficial un eveniment de caritate, Balul Crillon a avut loc sămbătă seară şi reprezintă in fiecare an o oportunitate pentru tinerele din familii bogate, cunoscute in mediile de afaceri sau in lumea divertismentului, să se prezinte in faţa ziariştilor sau să işi lanseze o carieră in lumea modei sau in presă.

Printre debutantele care au imbrăcat sămbătă seară ţinute de bal semnate de Chanel, Valentino sau Ben de Lisi s-au aflat Tansy Aspinall, nepoata politicianului John Aspinall, Kathleen Kennedy, nepoata lui Bobby Kennedy, Lily Collins, fiica lui Phil Collins, şi Gemima McMahon, fiica vitregă a fotbalistului Pele. Dintre debutantele celebre care s-au prezentat prima oară in societate la Balul Crillon au făcut parte, de-a lungul timpului, Lauren Bush, nepoata preşedintelui George W. Bush, Xenia Gorbaciov, nepoata fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov, şi Barbara Berlusconi, fiica fostului premier italian Silvio Berlusconi.

×
Subiecte în articol: magazin fiica