x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiica lui Whitney Houston s-a drogat după înmormântarea mamei ei

Fiica lui Whitney Houston s-a drogat după înmormântarea mamei ei

20 Feb 2012   •   13:21
Fiica lui Whitney Houston s-a drogat după înmormântarea mamei ei

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, a disparut dupa inmormantarea mamei sale si a consumat droguri, membrii familiei panicandu-se, scrie Daily Mail.

Dupa ceremonia funerara a mamei sale, care a avut loc in New Jersey, Bobbi nu s-a dus impreuna cu familia si prietenii la un restaurant. Ea a preferat sa ramana singura, un prieten declarand ca "toata lumea s-a speriat si a sunat-o pe Bobbi Kristina pe telefonul mobil". "A fost atat de multa agitatie dupa ceremonia funerara incat Bobbi Kristina a disparut. Doamna Cissy (n.r. - mama lui Whitney Houston) era langa ea", a spus acesta.

Bobbi Kristina Brown a consumat droguri si dupa ce a primit vestea mortii mamei sale, iar membrii familiei au avut o disputa, unii sustinand ca Bobbi ar trebui dusa la un centru de reabilitare, iar altii ca ar trebui sa stea cu familia.

"Este o situatie groaznica pentru toata lumea. Au incercat sa o salveze pe Whitney, dar nu au reusit. Acum se tem ca si cu Bobbi Kristina se va intampla la fel si nu vor putea sa o salveze si pe ea", a mai spus prietenul familiei lui Whitney Houston.

×