x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Marie Antoinette

Film - Marie Antoinette

de Sebastian S. Eduard    |    29 Dec 2006   •   00:00
Film - Marie Antoinette

Castigatoarea Premiului Oscar Sofia Coppola aduce pe marele ecran o proaspata interpretare a legendarei regine adolescente a Frantei, Maria Antoaneta.

Un film in regia Sofiei Coppola

Castigatoarea Premiului Oscar Sofia Coppola aduce pe marele ecran o proaspata interpretare a legendarei regine adolescente a Frantei, Maria Antoaneta. Promisa regelui Ludovic al XVI-lea, naiva Maria Antoaneta este aruncata in mijlocul opulentei curti a regelui Frantei. Singura, fara calauzire si ratacita in aceasta lume periculoasa, tanara Maria Antoaneta se razvrateste impotriva atmosferei izolate de la Versailles si, de-a lungul vietii, devine cea mai neinteleasa regina a Frantei.

Printesa. Kirsten Dunst interpreteaza rolul tinerei printese a carei soarta a devenit izvor de mit si legenda. Povestea incepe cand Maria Antoaneta, la numai 14 ani, este smulsa din casa parinteasca si din grupul ei de prieteni si trimisa in sofisticata si decadenta curte de la Versailles, in stralucitorul palat de langa Paris. Maria Antoaneta nu este decat un pion in aceasta casatorie aranjata, al carei unic scop este intarirea relatiilor politice intre doua natiuni. In spatele toaletelor luxoase, ea este o tanara femeie speriata si confuza, inconjurata de detractori rautaciosi, lingusitori si barfe. Prinsa in capcana de conventiile noului ei regim de viata, Maria Antoaneta trebuie sa gaseasca o cale pentru a se integra in complexa si inselatoarea lume a Versailles-ului.
Video & DVD

Nacho Libre: un calugar in ring. Jack Black este mai comic decat a fost vreodata in rolul lui Ignacio, un bucatar dintr-o manastire care hraneste orfanii in timpul zilei, iar in timpul noptii se transforma in Nacho Libre, "Luchador", un luptator notoriu care poarta colanti. Indemnat de Esqueleto "Schetetul", un taran revoltat care traieste pe strazi, Nacho il provoaca la duel pe cel mai de temut luptator de wrestling al Mexicului, pentru a-i salva pe copii si a castiga afectiunea maicutei Encarnacion, muza si iubirea sa interzisa.

Doar tu si eu. Al treilea e in plus!Faceti cunostinta cu oaspetele "Dat Naibii", Randy Dupree, un burlac trandav si afemeiat, care profita de bunavointa prietenilor sai proaspat insuratei, Carl si Molly (Matt Dillon si Kate Hudson). Transformarea vizitei sale intr-o sedere permanenta in casa familiei Peterson si farsele din baia si din dormitorul lor fac dovada faptului ca viata in trei nu e doar sufocanta, ci chiar o adevarata catastrofa... care va va face sa radeti cu lacrimi!
×