x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Telecomanda universala

Film - Telecomanda universala

11 Aug 2006   •   00:00
Film - Telecomanda universala

Cum sa-ti dai nevasta pe "silent" si soacra pe "forward"

Cum sa-ti dai nevasta pe "silent" si soacra pe "forward"

O comedie cu Adam Sandler este recomandarea noastra pentru premiera acestui week-end. Michael Newman este casatorit cu frumoasa Donna si ei au doi copii extraordinari, Ben si Samantha. Dar el nu reuseste sa-i vada des, deoarece lucreaza foarte mult la firma sa de arhitectura, cu speranta desarta ca seful lui ingrat ii va recunoaste intr-o zi contributia lui nepretuita si il va face partener.

SUSPANS. Dupa ce a stat o noapte intreaga la serviciu, Michael cel obosit devine frustrat, deoarece nu-si poate da seama care din telecomenzi va porni televizorul. Michael porneste in cautarea unui dispozitiv universal, cu care sa opereze tot echipamentul sau electronic. Ajunge in camera din spate a magazinului Bed, Bath & Beyond, unde un angajat excentric, Morty, ii ofera un gadget experimental unicat, care garantat va schimba viata. Morty nu glumea. Curand, Michael este stapanul domeniului sau, pornind fiecare aparat cu numai o apasare de buton. Dar dispozitivul are mai multe functii uimitoare. In mod ciudat poate inabusi latratul lui Sundance, cainele familiei - si mult mai uimitor poate sa deruleze pe repede inainte o cearta suparatoare cu sotia lui.

POANTE. Michael este fascinat de noua lui jucarie si, in acelasi timp, un pic speriat de ea. Decide sa-l mai viziteze o data pe Morty, tipul care i-a vandut dispozitivul misterios. Morty ii spune lui Michael ca i-a dat exact ceea ce a cerut - o telecomanda universala care ii permite sa-si programeze universul sau. Chiar in fata ochilor plini de uimire ai lui Michael, Morty demonstreaza caracteristicile avansate si incredibile ale dispozitivului, inclusiv o functie care ii permite lui Michael sa calatoreasca inainte si inapoi prin viata, la viteze diferite. Foarte curand, Michael devine dependent de noua sa putere... Dar inainte sa-si dea seama, telecomanda il programeaza pe el, si nu invers. Si uite asa Michael incepe sa aprecieze viata, cu bune si cu rele...

VIDEO & DVD
INSTINCT PRIMAR 2. Dr Michael Glass (David Morrissey), un controversat psihiatru criminalist din Londra, are acum o noua misiune: trebuie sa realizeze profilul psihiatric al Catherinei Tramell (Sharon Stone). Suspecta pare a avea legatura cu moartea misterioasa a unui star sportiv si reuseste sa il atraga pe Glass in capcana sa de minciuni si seductie. Granitele profesionale dintre Glass si Tramell sunt date uitarii in momentul in care seducatoarea Catherine se foloseste de... instinctele primare. O lupta psihologica, ce culmineaza cu momentul in care Glass trebuie sa faca o alegere care le va schimba vietile pentru totdeauna.

MATCH-POINT. Jonathan Rhys Meyers joaca rolul lui Chris, un tanar antrenor de tenis profesionist, care este atras in lumea inaltei societati engleze. Cu Jonathan Rhys Meyers si Scarlett Johannson in rolurile principale, "Match Point" este o drama despre ascensiunea unui tanar in societate si consecintele teribile ale ambitiei lui. Protagonistul se imparte intre doua femei si, pentru ca nu gaseste nici o solutie, recurge la actiuni extreme. Toti actorii sunt englezi, iar actiunea vizeaza inalta societate din Anglia. Apreciat de critici ca fiind o creatie atipica pentru portofoliul lui Woody Allen, "Match Point" a fost nominalizat la Premiul Oscar, in cadrul sectiunii "Cel mai bun scenariu original".

×
Subiecte în articol: michael