x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiul cel mic al lui Sarkozy se amuza cu prietenii la Elysee aruncând bile şi roşii într-o poliţistă

Fiul cel mic al lui Sarkozy se amuza cu prietenii la Elysee aruncând bile şi roşii într-o poliţistă

de Mediafax    |    11 Mar 2012   •   10:01
Fiul cel mic al lui Sarkozy se amuza cu prietenii la Elysee aruncând bile şi roşii într-o poliţistă

Cel mai mic dintre fiii presedintelui francez Nicolas Sarkozy, Louis, se amuza cu prietenii la Elysee aruncand cu bile, bulgari de hartie si rosii intr-o politista aflata la post in fata palatului prezidential, informeaza MEDIAFAX, care citeaza AFP.

Conform sursei citate, Louis Sarkozy, in varsta de 15 ani, se amuza joi dupa-amiaza cu alti doi prieteni, in curtea Palatului Elysee, asa cum fac de obicei.

O prima "bila sau bulgare de hartie" a ajuns la picioarele unei politiste care se afla la post in fata palatului. Aceasta a fost apoi tinta unei rosii, apoi a fost atinsa pe fata de o a doua bila, potrivit sursei din politie.

Angajata politiei a traversat apoi strada si i-a intrebat pe jandarmii de paza in fata Palatului Elysee de unde ar putea veni proiectilele. Acestia i-au depistat imediat pe responsabili, fiind vorba despre Louis Sarkozy si prietenii sai.

Sursa din politie a confirmat ca presedintele Nicolas Sarkozy i-a "prezentat scuzele sale" politistei, care nu a vrut sa depuna plangere.

Palatul Elysee a refuzat sa faca vreun comentariu cu privire la acest subiect.

×