x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiul lui Rod Stewart a fost arestat

Fiul lui Rod Stewart a fost arestat

21 Oct 2010   •   00:00
Fiul lui Rod Stewart a fost arestat
Sursa foto: /www.posh24.com

Sean, 30 de ani, fiul lui Rod Stewart, a fost arestat, ieri, la Los Angeles, după ce poliţia a descoperit că circula cu permisul de conducere suspendat. El fusese oprit în San Fernando Valley pentru o încălcare minoră a regulilor de circulaţie.



Potrivit site-ului TMZ.com, citat de Agerpres, Sean a fost condus la închisoare, unde a stat până dimineaţă, când a fost depusă o cauţiune de 40 000 de dolari şi a putut pleca.

Nu este prima dată că Sean are necazuri cu poliţia. În 2008, fostul dependent de droguri - care a apărut în reality show-ul american 'Celebrity Rehab' - a fost acuzat că i-a furat maşina fostei iubite după ce relaţia lor s-a încheiat. În acelaşi an, a fost învinuit că a aruncat cu cărămizi într-o pereche, după ce i s-a interzis să intre la o petrecere din Hollywood.

În 2002 a fost închis 90 de zile, după ce atacat un bărbat în faţa unui club de noapte.

Sean şi sora lui, Kimberly, sunt copiii lui Rod Stewart cu prima soţie, Alana Hamilton. Cea mai mare fiică a cântăreţului, Sarah, are acum 46 de ani, şi s-a născut când Rod Stewart avea 19 ani. A crescut într-un cămin, de unde a fost adoptată la patru ani.

×
Subiecte în articol: magazin