x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Fiul" secret al cântăreţei Whitney Houston, dat afară din reşedinţa artistei

"Fiul" secret al cântăreţei Whitney Houston, dat afară din reşedinţa artistei

de Mediafax    |    02 Mar 2012   •   13:32
"Fiul" secret al cântăreţei Whitney Houston, dat afară din reşedinţa artistei

Nick Gordon, tanarul in varsta de 22 de ani pe care Whitney Houston l-a invitat sa locuiasca alaturi de ea si de fiica ei, Bobbi Kristina, in casa lor din Atlanta, in urma cu peste 10 ani, si pe care l-a tratat de atunci ca pe fiul ei, a fost dat afara din resedinta artistei, informeaza MEDIAFAX.

Mama cantaretei Whitney Houston se afla intr-o veritabila "misiune de eradicare" a influentelor daunatoare din viata nepoatei sale, Bobbi Kristina, si a inceput cu Nick Gordon.

Whitney Houston l-a invitat pe Nick Gordon, in urma cu peste 10 ani, sa locuiasca in casa ei, alaturi de ea si de fiica ei, dupa ce a aflat ca mama baiatului nu mai putea sa il creasca.

Cantareata americana il considera pe Nick Gordon drept fiul ei adoptiv, chiar daca nu il adoptase oficial, si l-a tratat ca pe un membru cu drepturi depline in familia ei.

Insa Cissy Houston, mama celebrei cantarete, considera ca Nick reprezinta o influenta negativa asupra nepoatei sale si i-a cerut sa paraseasca resedinta din Atlanta a cantaretei. Cissy si-ar fi informat deja avocatii in legatura cu acest demers al ei, in eventualitatea in care tanarul ar putea sa se impotriveasca evacuarii.

Exista deja anumite zvonuri in presa americana, potrivit carora Nick a fost inclus in testamentul cantaretei Whitney Houston, dar, cel putin pana in prezent, informatia nu a fost confirmata de membrii familiei.

×