x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Florin Cernat şi Daniel Pancu golgheteri in week-end

Florin Cernat şi Daniel Pancu golgheteri in week-end

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Iul 2007   •   00:00
Florin Cernat şi Daniel Pancu golgheteri in week-end


Mijlocaşul Florin Cernat a marcat, sămbătă, două goluri pentru Hajduk Split in meciul căştigat, pe teren propriu, cu scorul de 7-1, in faţa echipei Inter Zapresici, in etapa a doua a campionatului Croaţiei.Daniel Pancu a marcat un gol, pentru Bursaspor,
in meciul amical, disputat contra ŢSKA Sofia.



Mijlocaşul Florin Cernat a marcat, sămbătă, două goluri pentru Hajduk Split in meciul căştigat, pe teren propriu, cu scorul de 7-1, in faţa echipei Inter Zapresici, in etapa a doua a campionatului Croaţiei. Cernat, care a fost integralist, a marcat pentru 4-1, in minutul 69, şi pentru 5-1, in minutul 75. După primele două etape din campionatul Croaţiei, Hajduk Split ocupă locul 4 in clasament, cu 4 puncte. Intr-un alt meci, amical, scor 1-1, contra ŢSKA Sofia, Oosterbeek (Olanda), Daniel Pancu a inscris un gol pentru Bursaspor. Pancu a inscris in minutul 21, din penalty, iar pentru ŢSKA Sofia a marcat Amuneke in minutul 41. La Bursaspor, Daniel Pancu a jucat pănă in minutul 80, cănd a fost schimbat cu Burak, iar Cornel Frăsineanu a intrat un minut mai tărziu, in locul lui Tum. La ŢSKA Sofia, Florentin Petre a intrat pe teren in minutul 59, in locul lui Amuneke. Partida de sămbătă s-a disputat in cadrul turneului Sporx Cup. Fotbaliştii echipei ŢSKA Sofia au venit cu bicicletele la terenul unde s-a disputat meciul.

Ajax Amsterdam, cu fundaşul George Ogăraru integralist, a fost invinsă, sămbătă, cu scorul de 2-1, de echipa FC Falkirk, din prima ligă scoţiană, intr-un meci amical. Pentru Falkirk au marcat Craig '63 şi Mitchell '86, in timp ce Ajax a punctat in minutul 81, prin Delorge. La Ajax, mijlocaşul Nicolae Mitea nu a făcut parte din lot, fiind accidentat. Intr-un alt joc, AC Fiorentina, cu atacantul Adrian Mutu titular, a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical susţinut, sămbătă, in compania echipei elene Larissa. Mutu a jucat pănă in minutul 75 şi, potrivit site-ului oficial al grupării italiene, a avut mai multe ocazii de a inscrie, rămase insă fără rezultat. Mutu a fost inlocuit cu Lepiller.

×
Subiecte în articol: magazin minutul