x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fobie vestimentara - Un judecator britanic face alergie la vederea politistilor

Fobie vestimentara - Un judecator britanic face alergie la vederea politistilor

de Andy Stanescu    |    23 Mai 2007   •   00:00
Fobie vestimentara  -  Un judecator britanic face alergie la vederea politistilor

Invidios pe echipamentul unui politist aflat in sala, judecatorul John Rogers de la tribunalul din Mold (North Wales), l-a dat pe reprezentantul fortelor de ordine afara, relateaza Rompres citand cotidianul britanic „The Sun". Nevand altceva mai bun de facut, judecatorul l-a intrebat pe politist de ce a intrat in sala dotat cu baston, catuse, vesta si spray cu piper.

Invidios pe echipamentul unui politist aflat in sala, judecatorul John Rogers de la tribunalul din Mold (North Wales), l-a dat pe reprezentantul fortelor de ordine afara, relateaza Rompres citand cotidianul britanic „The Sun". Nevand altceva mai bun de facut, judecatorul l-a intrebat pe politist de ce a intrat in sala dotat cu baston, catuse, vesta si spray cu piper. „Aceasta este rochia mea de munca, onorata instanta", a replicat cu umor „organul", facand aluzie la roba magistratului.

RECIDIVIST. Auzind acestea, John Rogers l-a trimis la plimbare pe obraznic. Cum nu este prima data cand judecatorul cu pricina isi manifesta dezacordul fata de tinuta vestimentara a „baietilor buni", sefii politiei locale l-au mustrat pe impricinat prin intermediul presei. „Ofiterii sunt chemati adesea in ajutor la tribunal. Trebuie sa fie echipati complet, pentru siguranta lor si protectia cetatenilor", a declarat Richard Eccles, boss-ul sindicatului politistilor din North Wales. Pentru mai multa siguranta, de acum inainte, poate ca nu ar strica sa fie prezent in sala in care „oficiaza" Rogers si un medic psihiatru. Fara halat.

×
Subiecte în articol: magazin