x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Forsyte Saga

Forsyte Saga

29 Iun 2007   •   00:00

Premiat cu Bafta pentru muzică originală

Seria urmăreşte destinul incărcat de dramatism a trei generaţii, aparţinănd clanului Forsyte - familie din aşa-numita middle class - , incepănd din perioada victoriană tărzie pănă in primele decenii ale secolului al XX-lea.

Â

DIN INTERES. In Anglia epocii victoriene, Soames Forsyte, un bărbat bogat şi arogant, se indrăgosteşte de frumoasa, dar săraca Irene Herron. Sfătuită de mama vitregă, Irene se căsătoreşte cu Soames. Dar căsnicia lor nu este nici pe departe una fericită, pentru că nici după patru ani impreună femeia nu reuşeşte să il iubească.

Soames nu se dă bătut, incercănd să o cucerească cu lucruri pe care le crede dorite de orice femeie: rochii şi bijuterii. Insă nu se găndeşte nici o clipă să ii ofere singurul lucru de care femeia are intr-adevăr nevoie: libertatea. Disperat, Soames se găndeşte la noi soluţii pentru relaţia lor şi incepe construirea unei case la ţară.

ADULTER. Dar şi această nouă locuinţă e văzută de Irene ca o inchisoare. In timpul construirii acestei case, Irene se indrăgosteşte de logodnicul verişoarei lui Soames, Phil, şi au o aventură. Marele scandal abia acum incepe şi o mulţime de istorii se nasc incepănd de aici.

News

SERIALE NOI LA AXN. De luni pănă vineri, incepănd din 4 iulie, puteţi urmări cel de-al treilea sezon al serialului Beastmaster (Stăpănul fiarelor). Povestind aventurile lui Dar, filmul urmăreşte acţiunea dintr-un timp indepărtat, in care protagonistul are darul de a comunica telepatic cu animalele vremii sale. Inzestrat cu puterea, curajul şi agilitatea unui mare luptător, Dar işi foloseşte harul pentru a apăra toate fiinţele oprimate de forţele intunericului. Luni, 2 iulie, un alt serial are premiera. HEX (difuzat in fiecare luni de la ora 22:00), este povestea cutremurătoare a Cassandrei "Cassie" Hughes, o adolescentă timidă şi inadaptată social care vrea cu disperare să se integreze in grupul select al internatului britanic MedenHam Hall.

CEL MAI BUN SERIAL. Longevivul serial "Tănăr şi neliniştit" a cucerit şi anul acesta Gala Premiilor Emmy: echipa serialului a plecat acasă cu nu mai puţin de cinci trofee, printre care şi multrăvnitul premiu pentru cel mai bun serial de televiziune, pe care l-a impărţit, pentru prima dată in istoria acestei gale, cu o altă producţie - "Guiding Light". Cel mai bun actor in rol principal a fost Christian LeBlanc (Michael Baldwin). Celelalte

Emmy-uri căştigate anul acesta şi care imbogăţesc acum palmaresul "Tănăr şi neliniştit" sunt: premiul pentru cel mai bun actor debutant (Bryton McClure), premiul pentru intreaga carieră (Lauralee Bell) şi premiul pentru cel mai bun sunet intr-un serial de televiziune.Â

×
Subiecte în articol: serial