x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Freddie

Freddie

16 Noi 2007   •   00:00

Freddie Prinze Jr (cunoscut din "Scooby-Doo", "Ştiu ce-ai făcut astă-vară") il interpretează pe Freddie Moreno, un bucătar celebru, cu o singură problemă: prea multe femei in viaţa lui!

              Â

PRO CINEMA/ Freddie/ Serial/Luni-sămbătă  21:30

Freddie Prinze Jr (cunoscut din "Scooby-Doo", "Ştiu ce-ai făcut astă-vară" sau "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară") il interpretează pe Freddie Moreno, un bucătar celebru, cu o singură problemă: prea multe femei in viaţa lui!

FEMEI, FEMEI... După ce a reuşit să scape din casa părintească şi să-şi facă un nume, ca bucătar-şef la cel mai trendy restaurant din Chicago, Freddie Moreno este hotărăt să profite la maximum de toate avantajele vieţii de burlac: iubiri rapide şi foarte scurte, hoinăreală şi nebunii puse la cale impreună cu bunul său prieten şi vecin Chris. Insă după moartea fratelui său mai mare şi colapsul căsniciei surorii sale Sofia (Jaqueline Obradors), Freddie, dintr-un impuls nesăbuit, le invită să locuiască impreună cu el. Acestora li se alătură Zoey (Chloe Bridges), fiica pragmatică a Sofiei, şi bunica irascibilă a lui Freddie, care refuză să vorbească engleză şi răspunde numai in spaniolă, deşi inţelege fiecare cuvănt. Cum răbdarea lui Freddie este greu pusă la incercare, el trebuie să găsească o soluţie pentru a-şi recăpăta libertăţile de burlac şi a o scoate la capă intr-o casă saturată de estrogen.

Din viaţa reală

Intămplările din serialul "Freddie" sunt inspirate din viaţa reală a actorului Freddie Prinze Jr, care este şi unul dintre creatorii acestei producţii şi, totodată, unul dintre dintre cei mai tineri producători de la Hollywood. La răndul său, Freddie Prinze Jr a crescut intr-o casă plină cu femei, iar bunica sa portoricană nu este mult diferită de personajul din serial

×
Subiecte în articol: serial freddie