x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fritz Fuchs: Sperăm ca Iacob să fie al nostru cât mai curând

Fritz Fuchs: Sperăm ca Iacob să fie al nostru cât mai curând

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Ian 2008   •   00:00
Fritz Fuchs: Sperăm ca Iacob să fie al nostru cât mai curând

12:09 • Anunţat ca sigur, transferul vâlceanului Victoraş Iacob de la Steaua la Kaiserslautern nu este încă perfectat. Directorul sportiv al grupării FC Kaiserslautern, din liga secundă germană, Fritz Fuchs, a declarat că speră ca gruparea sa să perfecteze cât mai curând transferul atacantului Victoraş Iacob de la Steaua Bucureşti, informează presa din Germania.

Anunţat ca sigur, transferul vâlceanului Victoraş Iacob de la Steaua la Kaiserslautern nu este încă perfectat. Directorul sportiv al grupării FC Kaiserslautern, din liga secundă germană, Fritz Fuchs, a declarat că speră ca gruparea sa să perfecteze cât mai curând transferul atacantului Victoraş Iacob de la Steaua Bucureşti, informează presa din Germania.

ÎL VOR. "Aşteptăm răspunsul final de la Bucureşti. Sper să finalizăm actele cât mai curând", a spus Fuchs. Pentru ca Victoraş Iacob să plece din Ghencea, gruparea aflatăîn liga secundă germană trebuie să achite 500 de mii de euro. Atacantul Victoraş Iacob a fost inclus de finanţatorul stelist Gigi Becali pe lista disponibilizaţilor, alături de Vasilică Cristocea, Dorel Zaharia, Marius Croitoru şi Valentin Bădoi, ultimul fiind transferat la Poli Ştiinţa Timişoara. Inclus şi el pe lista neagră, Adrian Neaga a rămas în lot doar la insistenţele antrenorului Marius Lăcătuş şi ale managerului sportiv Adrian Ilie. Iacob, în vârstă de 28 de ani, a jucat 157 de meciuri în Liga I, înscriind 42 de goluri, jucând cu Steaua în Liga Campionilor.

×
Subiecte în articol: magazin iacob