x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana Zăvoranu: "Numărul meu este 666! De la Diavol am luat frumuseţea şi inteligenţa"

Oana Zăvoranu: "Numărul meu este 666! De la Diavol am luat frumuseţea şi inteligenţa"

03 Sep 2011   •   10:35
Oana Zăvoranu: "Numărul meu este 666! De la Diavol am luat frumuseţea şi inteligenţa"

Surprinsa recent de paparazzi pe un camp din Ghergani, alaturi de doua vrajitoare care faceau un ritual, Oana Zavaranu a tinut sa-si explice gestul intr-o emisiune TV. Ce a iesit, cititi si va minunati!

"Mamei mele nu i-a fost suficient ca mi-a furat tot. Pe Vanessa am cunoscut-o anul trecut prin martie. Mama le-a platit ca sa imi faca rau. Mie nu imi e frica de astfel de practici. L-am avut pe diavol sase ani in mine. Marioara Zavoranu a umblat pe la toate vrajitoarele. Melissa mi-a spus ca de mult trebuia sa fiu praf si pulbere. Mi-a zis ca trebuia sa mor in accident de masina, sa ma arunc de la etaj. Mi-a explicat ca fiecare om are cate o matrice numerologica. Numarul meu e 666. Eu as putea sa fac mult rau din cauza asta. Eu de la Diavol am luat frumusetea, inteligenta. Totul!", a declarat Oana.

Vrajitoarea Vanessa a confirmat cele spuse de Oana si a spus ca acum totul este in regula cu diva, iar lucrurile vor reveni la normal in cel mai scurt timp, scrie cancan.ro.

"Am vazut ca e plina de farmece. Am citit in carti si in cruce ce are si i-am spus tot. Oana nu a venit la mine pentru a face rau. Nu a venit sa ii faca rau lui Pepe. Ea a vrut doar sa se dezlege de un blestem. Ea trebuia sa fie mult mai departe acum", a spus Melissa.

×