x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Geoană: Vanghelie o ia "pe arătură"

Geoană: Vanghelie o ia "pe arătură"

de Veronica Micu    |    05 Iun 2008   •   00:00
Geoană: Vanghelie o ia "pe arătură"

10:30 • Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat astăzi că Marian Vanghelie nu are niciun cuvânt de spus în alegerea viitorului primar, ci bucureştenii. Geoană susţine că decizia PSD de a-l susţine pe Oprescu e una raţională, arătând în acelaşi timp că uneori, şeful de la PSD Bucureşti o ia pe arătură.

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat astăzi că nu Marian Vanghelie are un cuvânt de spus în alegerea viitorului primar, ci bucureştenii. Geoană susţine că decizia PSD de a-l susţine pe Oprescu e una raţională, arătând în acelaşi timp că uneori, şeful de la PSD Bucureşti o ia pe arătură.

CONTROVERSE. Întrebat cum comentează afirmaţiile de miercuri ale lui Vanghelie, prin care a criticat decizia conducerii centrale a PSD de a da un mesaj de susţinere pentru Sorin Oprescu, Mircea Geoană a refuzat să comenteze prea mult susţinând că liderul PSD Bucureşti o mai ia uneori "pe arătură". "Trebuie să-l întrebaţi pe Vanghelie, el are un limbaj mai colorat, are şi părţi bune uneori, o mai ia şi pe arătură, acum este important să ne concentrăm pe sectoarele cinci şi şse pe care trebuie să le câştigăm", a spus liderul social-democrat. Geoană a susţinut apoi că decizia referitoare la alegerea lui Oprescu aparţine exclusiv electoratului, şi nu lui Vanghelie sau Diaconescu şi nici măcar conducerii centrale a PSD. "Dincolo de aceasta, este decizia bucureştenilor pe cine doresc să le aleagă, dar a continua mandatul Videanu- Băsescu la Primăria Bucureştiului ar fi o greşeală pentru bucureşteni, ei trebuie să decidă. Nu Geoană, Nu Vanghelie, nu Diaconescu influenţează această decizie, ci milioane de bucureşteni care sper să vină la vot pe 15 iunie", a mai arătat liderul PSD.

SCHIMBAREA. Revenind la declaraţiile liderului PSD Bucureşti, Geoană a mai precizat că primarul de la sectorul cinci are uneori un limbaj mai colorat, arătând că, în ciuda argumentelor lui Vanghelie, decizia PSD de a-i acorda sprijin lui Oprescu a fost una raţională, deşi nu uşoară. "Domnul Vanghelie are anumite elemente mai colorate de limbaj, asta nu înseamnă că pe fond decizia conducerii partidului nu este una raţională, nu a fost uşoară, dar este singura care ne permite să menţinem un echilibru corect între dorinţa noastră de schimbare în Bucureşti şi dorinţa noastră de a îndigui PD-L care rămâne principalul nostru adversar politic", a mai explicat Mircea Geoană. Ieri, liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a anunţat că filiala nu îl susţine pe Sorin Oprescu, "demagogul de serviciu", în turul doi al alegerilor pentru Capitală, declarând că este "scârbit" de zelul din partid de a-l proclama pe "aşa zisul independent" salvator al Bucureştiului. Vanghelie a mai spus că nu va vota în turul doi. "Fiţi sigur că nu o să votez la primarul general. N-am cum să votez. Cum am spus la un moment dat, doar dacă îmi taie Dumnezeu mâna să nu ştiu ce fac", a încheiat liderul PSD Bucureşti.

×
Subiecte în articol: magazin psd geoană vanghelie