x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun George Clooney ar putea juca rolul lui Steve Jobs pe marele ecran

George Clooney ar putea juca rolul lui Steve Jobs pe marele ecran

21 Noi 2011   •   15:35
George Clooney ar putea juca rolul lui Steve Jobs pe marele ecran

George Clooney si Noah Wyle sunt cele mai vehiculate nume pentru interpretarea rolului fondatorului Apple, Steve Jobs intr-o productie care ar putea fi lansata anul viitor. News-de-stars.com. scrie ca “toata lumea isi aminteste de , care a scuturat de praf tipul de seriale avand ca tema viata din spital, dand un nou avant carierei unor actori ca George Clooney sau lansand-o pe cea a unor debutanti ca Noah Wyle.

“Primul il interpreta pe doctorul pediatru Doug Ross, iar cel de-al doilea pe medicul John Carter. De atunci, cei doi au avut propriul drum si trebuie sa recunoastem ca George Clooney, actor, regizor, castigator de Oscar, recunoscut de cineasti, critici si public, s-a descurcat mai bine', mai scrie news-de-stars.com.

Si collider.com scrie ca George Clooney l-a putea intruchipa pe Steve Jobs per marile ecrane, competitorul fiind acelasi Noah Wyle, avantajat de faptul ca pare mai apropiat fizic de Jobs. In plus, Wyle l-a interpretat deja pe Jobs tanar, in productia TV “Piratii din Silicon Valley'.

×