x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun George Michael: „Simt că am dezamăgit comunitatea gay”

George Michael: „Simt că am dezamăgit comunitatea gay”

12 Mai 2011   •   18:19
George Michael: „Simt că am dezamăgit comunitatea gay”
Sursa foto: Suzanne Plunkett/REUTERS


George Michael a declarat recent că simte că „a dezamăgit comunitatea tinerilor gay” şi doreşte să îşi ceară scuze pentru acest lucru. Cântăreţul, care a a fost condamnat la opt săptămâni de închisoare anul trecut pentru consum de droguri şi posesie de marijuana, e de părere că a proiectat o imagine negativă a comunităţii homosexualilor în ochii publicului, prin comportamentul său impulsiv.

El intenţionează să schimbe acest lucru prin mesajul urmatorului său album. „Mă gândesc la cum pot contribui ca un bărbat homosexual, deoarece am o prooblemă serioasă cu faptul că, de fiecare dată când mă dezamăgesc pe mine simt că îi dezamăgesc şi pe tinerii homosexuali.Cred asta deoarece ulterior ei sunt martorii homofobiei care este manifestată împotriva mea şi a limbajului care este utilizat în acest caz”, a declarat George Michael, citat de showbizspy.com. „Aşa că plănuiesc să încerc să ajut şi să fac lucruri pentru a-i ajuta pe aceştia. Cred că nu ne descurcăm prea bine când vine vorba de a ajuta copiii, deoarece noi, în această comunitate, nu avem copii”, a mai adăugat cântăreţul.

George Michael sintenţionează să adune la un loc un „colectiv gay” pentru a înregistra următorul său album, incluzând un număr important de celebrităţi, deşi nu dezvăluie, pentru moment, cine vor fi aceştia.

×
Subiecte în articol: gay album george michael