x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun George Michael, tratat cu "bunătate" în închisoare

George Michael, tratat cu "bunătate" în închisoare

04 Oct 2010   •   00:00
George Michael, tratat cu "bunătate" în închisoare

Starul pop susţine că este tratat cu "bunătate" după gratii, atât de gardieni cât şi de "colegii" condamnaţi şi le mulţumeşte fanilor pentru sprijinul pe care i-l acordă. George Michael a fost condamnat la 8 săptămâni de închisoare pentru recidivă în infracţiunea de conducere sub influenţa drogurilor şi posesie de canabis



El a respins însă speculaţiile conform cărora ar beneficia de tratament preferenţial în penitenciar şi că ar avea probleme de adaptare la viaţa după gratii.

"Deşi nu-mi place să mă gândesc la gunoaiele care se scriu despre mine, citesc în fiecare zi tot ce apare în presă legat de numele meu. Cred că este bine pentru fanii mei, pentru prieteni şi familie să răspund acestor informaţii false, chiar dacă în curând voi veni acasă. Aşa că vă rog să mă credeţi că în ultimele trei săptămâni de detenţie nu au fost lacrimi, nu au fost crize de anixietate şi nici probleme cu ceilalţi deţinuţi. Mai mult decât atât, am dormit în fiecare noapte ca un copil. Am fost tratat cu bunătate de ceilalţi deţinuţi şi de personalul închisorii şi pot de asemenea să afirm că nu am primit nici un fel de tratament preferenţial, poate cu excepţia colegilor care m-au mai lăsat să câştig la biliard. O mare parte din timp mi l-am petrecut citind miile de scrisori de sprijin primite de la fani din întreaga lume. Le promit fanilor să le răsplătesc bunătatea cu un nou album, cât de repede voi putea", se precizează în comunicatul starului, citat de femalefirst.co.uk.

George Michael, 47 de ani, a fost condamnat la închisoare în luna septembrie după ce a intrat cu Range Rover-ul său în vitrina unui magazin, în timp ce se afla sub influenţa drogurilor. El a fost găsit adormit la volan de doi ofiţeri de poliţie.

×
Subiecte în articol: magazin