x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Georghe Michael îşi scrie autobiografia

Georghe Michael îşi scrie autobiografia

de Jurnalul National    |    17 Ian 2008   •   00:00

Starul pop George Michael a acceptat să scrie o autobiografie plină de detalii picante, programată pentru lansare în toamna anului 2009

Starul pop George Michael a acceptat să scrie o autobiografie plină de detalii picante, programată pentru lansare în toamna anului 2009, semnând cu editura HarperCollins "unul dintre cele  mai mari contracte din istoria publishing-ului din Marea Britanie", informează Reuters. "Este una dintre cele mai fierbinţi autobiografii care au rămas nepublicate", a indicat HarperCollins, o unitate a News Corp., într-un comunicat. Purtătorul de cuvânt al lui Michael nu a dorit să dezvăluie valoarea tranzacţiei, în timp ce purtătorul de cuvânt al HarperCollins nu a putut fi contactat până în prezent. "George a promis companiei HarperCollins o biografie plină de detalii picante şi cu siguranţă va fi", a declarat impresarul lui Michael, Andy Stephens. "Oamenii nu sunt proşti. Încep să-şi dea seama că adevărul este mai interesant decât toate poveştile apărute în presă", a adăugat acesta.

 

Michael, în vârstă de 44 de ani, apare regulat în tabloidele britanice. În iunie 2007, George Michael a fost condamnat la 100 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru conducere sub influenţa unor substanţe care se eliberează doar pe reţetă. De asemenea, starului i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de doi ani. De altfel, în ultimii doi ani, cântăreţul a fost arestat de mai multe ori pentru că a fost surprins adormit la volan, din cauza drogurilor sau a alcoolului. Artistul a mai fost arestat, în aprilie 1998, pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După incident, Michael a încheiat ani întregi de speculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual. În urma "evenimentului", Michael a scris un cântec, "Outside", ale cărui versuri şi videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă. În 2006, Michael, care a vândut 80 de milioane de albume cu hituri precum "Careless Whisper" şi "Faith", a înfuriat reprezentanţii organizaţiilor de sănătate caritabile din Marea Britanie după ce a dat un interviu televizat, în cursul căruia a fumat cannabis şi a declarat: "Treaba asta mă ajută să mă menţin sănătos şi fericit".

×
Subiecte în articol: magazin michael