x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gica Hagi: „Gigi are voie sa se supere. Ca e patron!"

Gica Hagi: „Gigi are voie sa se supere. Ca e patron!"

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Iul 2007   •   00:00
Gica Hagi: „Gigi are voie sa se supere. Ca e patron!"


Plecarea patronului Gigi Becali din stadionul „Ghencea", in momentul in care l-a vazut pe Bostina titular in meciul pe care Steaua la disputat cu Ceahlaul, a lasat impresia ca Hagi nu mai reprezinta omul caruia i s-a acordat incredere nelimitata la Steaua.

Pe baza acestei iesiri, a lui Gigi Becali, antrenorul Gheorghe Hagi a spus ca patronul sau se poate supara pentru ca el da banii. In fond, Hagi a evitat, diplomat, sa recunoasca faptul ca lui Becali ii place sa se bage in alcatuirea echipei. "Intrebati-l pe Gigi Becali daca este nemultumit de Bostina. Gabi are o oferta de afara, si se pare ca ii va da curs. Am vorbit cu Gigi, stam bine. Chiar daca la un moment mai putem avea are o parere contrara sau sa fim suparati, vorbim, ne respectam si lucrurile se pun la punct. Gigi are pasiune, se pricepe pe fiecare zi mai bine, el e patronul nostru, e seful nostrum, asa ca poate sa se supere, noi mai putin. Tot timpul am discutii cu patronul, mi se pare normal sa am cu seful, nu sa-i raportez, dar e bine sa discuti", a spus Hagi intr-o emisiune televizata.

TACTICA. Hagi a vorbit despre sistemul de joc pe care il vrea la Steaua. "Steaua in ultimul timp a jucat cu patru fundasi, eu doresc sa jucam un 4-2-3-1, care poate suferi modificari in functie de adversar, si care in faza ofensiva poate deveni 4-4-2. O echipa castiga campionatul daca va fi bine organizata si puternica, daca are suporterii langa ea, are liniste". Tehnicianul FC Steaua a explicat de ce a fost cedat atacantul Mihai Gurita la Gloria Buzau."L-am cumparat pe Zaharia, de aceea l-am cedat pe Gurita, aveam nevoie de un jucator cu calitatile lui Zaharia", a comentat Hagi. Fostul mare fotbalist este convins ca Dica este cel mai bun jucator din campionatul Romaniei, si ca este trist atunci cand echipa sa evolueaza fara suporteri: "Nu mi-a placut sa joc la antrenamente, fara sa vad pe nimeni in tribuna, am jucat pentru spectatori, daca te duci sa joci, e ca o piesa de teatru, trebuie sa ai spectatori". Despre meciul cu Zaglebie, tehnicianul stelist a declarat ca trebuie tratat cu mare atentie. "Steaua are prima sansa, dar ar fi o greseala sa interpretam faptul ca suntem favoriti. Va fi un adversar dificil, pe care trebuie sa-l tratam serios, daca nu vrem sa avem surprize".

×
Subiecte în articol: magazin gigi Gheorghe Hagi